STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
e nie Mordeczka poprostu mam urlop i sprzątam mieszkanko na błysk zmieniam tylko firanki i zasłonki w salonie to wszystko w tym roku bo funduszy brak.
śluz Tygrysku to Ci powiem że w okolicach płodnych mam przeważnie wodnisty...a teraz to bym powiedziała,że mam wodnisto-kremowy ale nie da się takiego zaznaczyć -
Tygrysku za dwa równe:) jak zacznie sie 21 to polowa ciąży: D
Ja miałam przeboje z sąsiadka w nocy takie ze ja pierdole inaczej nie da się powiedzieć ... I spalam tylko 2 h wiec odespalam teraz trochę i właśnie wstalam .
Tygrysku mój Oskar jest z cyklu bez obserwacji , bez leków wiec myslalam ze bez owulacji i lekarz tez to potwierdzał: D seksik walentynkowy jakoś: D albo dzień przed i bach !
A co do śluzu ja miałam wodnisty dopóki nie zaczelam pić siemiaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 11:12
-
w życiu sie siemia nie napije bleeeee
co wojowała sąsiadka? moja odebrała przesyłke i przyszła do nas i mówi do mojego bo on jej drzwi otworzył że wszystko fajnie tylko sie jej nazwisko nie zgadza ale mój jej nic nie tłumaczył po co ma wiedzieć że nie jesteśmy małżeństwem skoro to mocher wierzący jest jeszcze w dodatku jeden syn ksiądz a drugi organista w kościeletygrys73, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dea to jak wszystko będzie ok na monitoringu to clo powinno pomóc i uda się w końcu. A może już monitoring nie będzie potrzebny hehe u mnie tak było że już miałam iść ns monitoring a faceta na badanko wysłać.
I tak jak Zakrecona- cykl bez leków tylko ananas i żel aha czyli połowa za dwa tygodnie akurat jak będę miała połowkowe.
To moze po obiadku sie zdrzemnij jeszcze po tych przebojach.
Mordeczko dzieki powolutku sobie przemierzamy drugi trymestr -
Ja po clo dea zaszłam np. W pierwszym cyklu:)
Fakt ciąża poroniona później ...
Ja Tygrysku ca!kowicie bez żadnych obserwacji w styczniu poszlam.
Tak dokładnie , wtedy kiedy masz połówkowe: D
Dea a co do siemia Ja np. Lubie , kwestia smaku. ..
Jeja Ja juz przemierzam 3 trymestr ! :o
Dea moja sąsiadka psychopatka jakąś jest, tak wczoraj po 23 darla pape na faceta swojego , rzucała ciężkimi rzeczami w ściany aż na mnie lustro które na pol ściany jest fiklo bo taki huk był , dobrze ze nie lapalam bo by mi krzywdę zrobiło , jeblo na ziemie ale nie zepsulo się nawet nie ukruszylo .
Mój D to dziś wrócił z pracy o 6 rano i poszedł do nich wa!lic to się czuje ba!y ptpwrzyc , niech się cieszą ze go w domu nie bylo w nocy a w pracy bo by rozniosła towarzystwoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 11:26
-
to naprawde wariaci jacyś...
No CLO mam brać od następnego cyklu, ale szczerze w sierpniu nie bede sie starać chyba że dostane umowe bo u mnie w pracy jest taka polityka że umowe dają na ileś lat ale na pół etatu a co 3 miesiące dają aneks na kolejne pół to jest pod kobiety robione bo która zajdzie w ciąże a nie przypilnuje sobie że ma pół etatu to jej za pół będą chorobowe płacić a mi się właśnie 30 sierpnia aneks kończy więc gdyby okazało sie że jestem w ciąży musiałabym pracować chwile żeby mi aneks dali takie dziady ale ja ich pilnuje już od 3 lat jak tam pracuje ;/
nie lubie siemienia za to zjadam właśnie paczke żelków :*
Mordeczka ja na razie żadnych objawów nie mam ani na to ani na to -
tak zjadłam pół paczki dinozaurów aż mnie mdli nic ide to okno myć bo zdąży A wrócić z zakupów a ja dalej w piżamie przy kompie
no ja na razie nie mam żadnych objawów a dziś 24 dzień czasem miałam @ 24 dnia ale miałam ostatnio 30 dnia co mnie całkiem zaskoczyło że tak późno przeważnie 24-27 dni. -
Tygrysku ale nic się nie zepsulo wiec nie maja za co płacić a mandatu nie zapłacą za zaklocanie ciszy , jedynie pouczenie dostaną .
Ja języka nie znam wiec gdzie Ja na policje zadzwonie , wystarczy D ... On dziś ostatnia nocke ma przed weekendem będą akcje takie w weekend policja murowana bo mam dość nie sypiania przez nich a wczoraj to krzywda nie daj boże by z lustrem się jeszcze stała.
Głupia pizda z tej laski , siksa 22-24 lata ma a jest jak pierdolnieta normalnie a raczej nienormlanie -
Ja siedze tu 2 lata ... Nie znam języka na tyle żeby rozmawiać z policja kochana np.
Bo wiesz to co innego jak pójdę do sklepu i ktoś mnie o cos zapyta .
Może się to dla kogoś wydawać dziwne ale nie znam i pewnie za szybko znać języka nie będę , zawsze pracowałam w Polskich firmach , nawet w UK gdzie języka angielskiego malo sie używało a Ja zapału do nauki go tez nie mam i nie miałam , zresztą nigdy do języków stworzona nie byłam .
Jedni się uczą szybko a inni nie , jeśli chodzi o języki .Dea28 lubi tę wiadomość