STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja Ja tam zawsze miała tluszczyk i swoje wazylam w pierwsze USG brzuszne miałam w 13t6 d:) wiec myślę , ze nie ma reguły:) no ale nie wiem ,lekarzem nie jestem hihi
A co do męża masz racje !!! Ty juz jesteś w takim tygodniu , ze w każdej chwili możesz potrzebować by zawiózł Cie do szpitala , co on poważny ?!
Może liczy na to , ze karetka jak cos będzie !! Być będzie ale po co jak ma się własne auto i szybciej byc można w szpitalu .
Boże Ja tak dziękuje za moje faceta !!!
A ogólnie jak tam się czujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 10:02
-
Cienko, przez te akcje z Wrześniówkami ciągle się nakręcam, że i u mnie coś się dzieje. Wczoraj mały ruszał się przez calutki dzień, chyba w ogóle nie spał, więc wieczorem wygooglowałam, że to może być oznaka, że się obniża do porodu. Poza tym ciągle coś tam w brzuchu czułam, więc sobie wkręcałam, że to może skurcze i tak nie mogłam usnąć do 1-ej ehhhh
-
agniesja wrote:Cienko, przez te akcje z Wrześniówkami ciągle się nakręcam, że i u mnie coś się dzieje. Wczoraj mały ruszał się przez calutki dzień, chyba w ogóle nie spał, więc wieczorem wygooglowałam, że to może być oznaka, że się obniża do porodu. Poza tym ciągle coś tam w brzuchu czułam, więc sobie wkręcałam, że to może skurcze i tak nie mogłam usnąć do 1-ej ehhhh
Ale nieeeee , tylko nie mylący nas wujek google !
Nic się u Ciebie nie dzieje ! Kochana weź bo wywolasz sama ten poród ! :p
Myślę ze nie pomylisz chwili jak cie skurcze zlapia albo wody odejda no chyba ze do WC sikniesz ale to o tak zapach , wygląd ich itp wiec nie zmyli cie:)
Jest ok , relaksik !!! -
Jeszcze kurde 3 tygodnie i 2 dni i będę spokojniejsza, ale masz rację, muszę wyluzować, może po prostu przestanę podczytywać Wrześniówki Tak czy siak, zabieram się za pranie ciuszków a może później zacznę pisać plan porodu. W przyszłym tygodniu miałam prać i prasować wszystko, ale znowu zapowiadają upały, więc znowu będę zdychać przed wentylatorem i nic nie zrobię (co najwyżej zakupy w necie)
-
Ej, obczajacie... śniły mi się dzisiaj krowy, że szły i nagle padły martwe i właśnie sprawdziłam to w senniku:
"Jeśli we śnie widzisz martwą krowę, zapowiada to dla Ciebie powrót do zdrowia bądź uwolnienie się od czegoś, co było przyczyną Twojego cierpienia – fizycznego bądź psychicznego." I jak tu się nie stresować Idę chyba dzisiaj na ktg przed zajęciami ze szkoły rodzenia. -
Witam się po wizycie
Mam nadzieję że Wasi faceci po porodzie się zmienią :*
Płci jeszcze nie poznałam bo bąbel był odwrócony dupką do monitora no i fikał jak opętany nie zrobił mi zdjęcia ani go nie zmierzył ginekolog kurwa od siedmiu boleści
Kolejna wizyta 21.08Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:21
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko a to Ci dzidzia zonka machnela :p
Agniesja no sorka , zapomnialam ze Tobie grozi przedwczesny poród to fakt możesz się stresowac jednak w jakiś sposób .
Tygrysku mały ma gorszy dzień , cóż no mały człowiek trzeba zrozumieć hihi
Mój aktywny jak codzien ale dzisiaj nieco mniej , tez mu chyba cos tam nie wpas hahaha