STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz w domciu , D do pracy idzie za godzinke wiec pichce w domciu kolejny obiadek .
Ona najważniejsze ze jesteś pod obserwacja i dali Ci leki na podtrzymanie ! Teraz pewnie bedziesz je brała do sporego tygodnia ciąży
Mordeczko a z każdym wyciekiem żywej krwi może być podejrzenie ronienia a wcale nie musi to być
Ona spokojnie nie denerwuj się ! Bo stres teraz najmniej ci jest potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:56
-
ZakręconaOna wrote:My juz w domciu , D do pracy idzie za godzinke wiec pichce w domciu kolejny obiadek .
Ona najważniejsze ze jesteś pod obserwacja i dali Ci leki na podtrzymanie ! Teraz pewnie bedziesz je brała do sporego tygodnia ciąży
Mordeczko a z każdym wyciekiem żywej krwi może być podejrzenie ronienia a wcale nie musi to być
Ona spokojnie nie denerwuj się ! Bo stres teraz najmniej ci jest potrzebny
Póki co czekam na wyniki badań, ale pewnie jutro dopiero się dowiem jak krew wyszła, bo dziś już wizyta lekarza była. -
Właśnie Ona- ja plamię po stosunku i badaniu ginekologicznym, ale może być też z przemęczenia, nerwów, nadżerki...dzidzia nieruszona i to najważniejsze! A szyjka zasrana to se może mieć swoje fochy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:29
-
Tygrysku jelita Cie bola pewnie ... Miałam to nie raz , wspolczuje.
Kochana na mnie nic nie dzialalo całkowicie nic !
A wiesz co zadzialalo ? Koper włoski herbatka , kup sobie i max 2 torebki dziennie bo to zioła !
Agniesja jednak ???? A skąd taka nagła decyzja ? Opowiadań co na wizycie -
Lekarz powiedział, że ciąże z nadciśnieniem rozwiązują w 37 tygodniu, więc muszę poleżeć w szpitalu i przyjmować zastrzyki na szybsze rozwinięcie płucek, żeby maluszek był gotowy na wcześniejszy poród. Powiedział też, że może mnie jeszcze wypuszczą na jakiś tydzień, ale niekoniecznie Najgorsze, że jestem ze wszystkim w czarnej d****
-
Widzisz Agniesja , mówilam ze lepiej szybciej się szykować ale wiem jaka sytuacja u Ciebie akurat wiec luzik :*
Czyli wychodzi ze za 2 tyg ciążę rozwiaza tak ?
A kiedy do szpitala idziesz ? Co maz na to ?
Ale wiesz co trochę tak się zastanawiam bo moja znajoma miała meeeega nadcisnienie w ciąży , mega serio ! Leżała ciągle w szpitalu przez to , leki wszystko i urodziła normalnie naturalnie 2 dni prze TP . Nikt nie ciał jej ciąży rozwiązywać wczesniej: (Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:26
-
Ehhh, widocznie tutaj przyjmują inną praktykę
Idę jak się ogarnę, planuję koło czwartku jak się wszystko uda a mąż mówi, żebym szła od poniedziałku, tylko że ja się boję tak długo zwlekać. Nie wiem, czy za 2 tygodnie, bo ciężko u mnie określić datę porodu, więc pewnie będą się sugerować usg (mam nadzieję, że nie OM). Żeby tylko maluch urósł... -
Kochana a na kiedy wypada z USG mniej więcej ? Na tego 12 września tak ?
Kochana ogarniaj jak najszybciej co możesz na przyjecie małego a resztę maz niech działa , no nie zrobicie nic inaczej . A Mały urosnie ! 37 tydzień to ciąża juz donoszona i jeszcze sterydy jak podadza to w dwa dni płuca się nawet wyrobia mu , spokojnie one szybko dzialaja -
Zakręcona dzięki za ten koper.
Agniesja kup na razie to co sama musisz wybrać, a resztę zostaw mezowi. Wiadomo fotelik, artykuły higieniczne i butelka musza byc.i nic sie nie przejmuj Dawidek na pewno będzie juz gotowy!
U lutówek jaka spina :p