STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaki tu spokój przejechałam wczoraj ponad 30km na rowerze tyłek mi aż zesztywniał dzisiaj o 14 kolejna podróż jeżdże za was wszystkie a co
agniesja 3mam kciuki
u mnie @ się rozkręca więc zaraz lece do apteki po CLO a potem działamy, mam nadzieję że w pracy mi dadzą wolne na czwartek bo muszę iść na monitoring-myślałam że @ wypadnie pare dni później tak jak zeszłym razem i bede spokojnie mogła iść po 1 zmianie ale niestety kazał mi przyjść między 9 a 12 dniem cyklu i w poniedziałek lub czwartek więc akurat następny czwartek by było dobrze bo poniedziałek 17 nastego to już będzie 14 dzień więc pewnie za późno. -
mam nadzieje, że mi dadzą urlop lub choć przepustke na pare godzin.
no ja zawsze miałam regularnie raczej a jak ostatnio powiedziałam gin że coś nieregularnie jest to on powiedział, że dobrze bo znaczy że wszystko pracuje. no jakoś nie przeszkadza mi rower i @ jeszcze jak dziś tak "kapie" -
No w sumie racja ale każda ma swoje zdanie jak i co będzie robić gdy urodzi dziecko.
Mnie ostatnio zdziwiła dziewczyna mojego kuzyna mają 4 miesięcznie dziecko a ona już mu daję marchewkę trochę za wcześnie tak mi się wydajęGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko czemu za wcześnie ? Tzn jak da łyżeczkę na sprobowanie to ok , nie jak wepchnie cala marchewe haha . Moja znajoma ma 3,5 miesiecznego synka i on juz łyżkę marchwi dziennie je:) Spójrz Mordzia z tej strony ze robią te sloiczki juz od 4 miesiąca życia np. wiec jednak juz można w jakiś sposób wprowadzać dziecku jedzonko:)
Ale masz racje każdy wychowuje brzdaca jak chce:) nikomu własnego zdania nie można narzucać a na tych lutowkach ewidentnie było widać ze ferment sieje ta malvinka i obraza laski bo nie chcą robić jak ona np . z noszeniem dziecka w chuście