SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Wczoraj lekarz zrobił mi USG i nic niepokojącego nie widział, więc musi być dobrze.
    Musi byc dobrze i tego sie trzymajmy :)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :) Co robicie dzisiaj na obiadek mamuśki ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A uu mnie coś z wczoraj, kurczak po szwedzku, suróweczka, ziemniaki. :)
    Mordeczko jaki duży basen kupiłaś? Ja dmuchany, 1,50 średnicy :P Ide się zaraz pluskać. Ona. przyznam ci się, że zmartwiłaś mnie krwawieniem, ale jak usg jest ok to dzidzia jest nienaruszona!! I jeszcze ładnie rośnie :D

Rah no niby fajnie się złożyło, że na styczeń, ale teraz mój mąż ma tak: taty swojego urodziny 27 grudnia, dzieciaka jakoś koło sylwka/nowego roku będzie miał, moje urodziny 28 i jeszcze mojej mamy 17 stycznia :P hihi zbankrtutuje, a przed tym wszystkim jescze Gwiazdka.

Lutówki mnie wkurwiają, bo już jakaś zaczęła się do nas czepiać na styczniowy wątek. pss

rah lubi tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga się wjebała niepotrzebnie na nasz wątek :/
    Tygrysku kupiłam dzisiaj na allego za 99zł basen o średnicy 2.4 m :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do stycznia to urodziny w tym miesiącu mają moi teściowie dziadek męża jest dzień babci i dziadka moje urodzinki no i bąbelka urodziny będą <3

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku o w morde ! Hahaha faktycznie co roku bankructwo kochana , dosłownie ! :D
    Jaaaaa. .. A co się dojebala do was ? Jaki ma problem ?
    Kurde ja nie kumam wpieprzania się w wątki , każdy jest na wątku który do niego pasuje i mu odpowiada . Ja mam Was , Październikowe i Młode i owszem podczytuje wrzesniowki albo sierpniowki ale jednak nawet jak mi się cos nie podoba to nie komentuje w ich wątkach bo po co ??? Nie udzielam się z nimi to mnie wpierdalam , jedynie mogę pogratulować komuś ciąży lub narodzin dziecka i o chociaż i tego na obcych wątkach nie robię:)

A Ja dziś na obiad mam , żeberka w sosie moim z siatki czyli bez macznym :) ani z papierkow bo takich nie cierpie ani mój D ... Ziemniaczki dla D ryż i mizeria

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona jest na pewno wszystko dobrze ! :)
    A co do USG jak bedziesz miała to USG przeziernosci karkowej ok 13 tyg to tam podadza ci według USG TP i nim juz się kieruj , podobno on jest najprawdziwszy nawet jak później czy na wczesniej będzie według USG:)
    Tak slyszalam i nawet laski na pazdziernikowym mówiły ze lekarze im tak tłumaczyli:)
    To może i tak jest. Ja będę miała 2 razy to badanie to porównam sobie termin później :D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Musi byc dobrze i tego sie trzymajmy :)
    Dokładnie :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Dokładnie :) Co robicie dzisiaj na obiadek mamuśki ?
    U mnie dziś paskudny obiad w szpitalu, ale rodzinka mnie zaopatrzyła, to później poprawię jak już ten podadzą i oddam :D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana no to szal ! :D Ja tez miałam dwa razy hahaha jedno w 19 tc w pl przed wyjazdem bo moja lekarka chciała na szybko a drugie w 21 tc w UK juz:) no i każdy wyszedł na 29.10

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ziemniaki i roladki :)
    Kurde ja nic do lutówek nie mam ale za chwilę nasz wątek styczniowy przerodzi się w stycziowo-lutowy

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • rah Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie po świętach i sylwestrze to taki urodzajny styczeń to czyste bankructwo ;p

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie dla mnie styczeń i czerwiec są najdroższymi miesiącami :P No i Święta :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:18

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety bankructwo :p ja to ogólnie nie kaze Dawidowi kupować ni nic na urodziny, wole cos fajnego na rocznice we wrześniu.

Mordeczko ale wyjebisty basen!!!suuuper...oboje wejdziecie z mezem

Zakrecona ja tez podczytuje watki i tez sie nikomu nie wpieprzam no sory nie jestem ani lutowka ani marcówka...

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Tygrysku ja robię to samo ale się nie udzielam bo to jest zbędne...
    No wejdziemy do tego basenu nawet moja wychudnięta siora też wejdzie :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana no to szal ! :D Ja tez miałam dwa razy hahaha jedno w 19 tc w pl przed wyjazdem bo moja lekarka chciała na szybko a drugie w 21 tc w UK juz:) no i każdy wyszedł na 29.10
    Ja będę mieć jedno prenatalne w Polsce na przełomie 11 i 12 tygodnia, a drugie we Francji na przełomie 13 a 14.
    A potem zapis do szpitala w końcu..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to akurat dwa zalapiesz badania:) patrz bardziej na to z Francji w 13-14 bo czym później a je się robi do 14 tyg to najbardzie j wiarygodne , dużo bardziej niż w 11 tyg np. :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No to akurat dwa zalapiesz badania:) patrz bardziej na to z Francji w 13-14 bo czym później a je się robi do 14 tyg to najbardzie j wiarygodne , dużo bardziej niż w 11 tyg np. :)
    właśnie tak myślałam, żeby bardziej na to Francuskie patrzeć, bo tam będę rodzić a tam i tak więcej tygodni ciąży liczą.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    właśnie tak myślałam, żeby bardziej na to Francuskie patrzeć, bo tam będę rodzić a tam i tak więcej tygodni ciąży liczą.
    O tym nie pomyslalam akurat ale właśnie ! Patrząc i na to to owszem lepiej jak bedziesz tamte badania bardziej wiesz patrzeć:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, jeszcze tylko poduszka do karmienia i już chyba wszystko będę mieć zamówione. Mam nadzieję... Wczoraj siedziałam do 1-ej w nocy i zamawiałam gadżety. Lekką ręką wydałam tysiaczka :/ Teraz mam chwilę odpoczynku, ale zaraz zabieram się za prasowania ciąg dalszy ehhhh. Muszę się z tym wszystkim wyrobić, bo planuję w czwartek się kłaść (o ile mnie przyjmą) a jak nie to dopiero w poniedziałek.

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ