STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A uu mnie coś z wczoraj, kurczak po szwedzku, suróweczka, ziemniaki.
Mordeczko jaki duży basen kupiłaś? Ja dmuchany, 1,50 średnicy Ide się zaraz pluskać. Ona. przyznam ci się, że zmartwiłaś mnie krwawieniem, ale jak usg jest ok to dzidzia jest nienaruszona!! I jeszcze ładnie rośnie
Rah no niby fajnie się złożyło, że na styczeń, ale teraz mój mąż ma tak: taty swojego urodziny 27 grudnia, dzieciaka jakoś koło sylwka/nowego roku będzie miał, moje urodziny 28 i jeszcze mojej mamy 17 stycznia hihi zbankrtutuje, a przed tym wszystkim jescze Gwiazdka.
Lutówki mnie wkurwiają, bo już jakaś zaczęła się do nas czepiać na styczniowy wątek. pssrah lubi tę wiadomość
-
Tygrysku o w morde ! Hahaha faktycznie co roku bankructwo kochana , dosłownie !
Jaaaaa. .. A co się dojebala do was ? Jaki ma problem ?
Kurde ja nie kumam wpieprzania się w wątki , każdy jest na wątku który do niego pasuje i mu odpowiada . Ja mam Was , Październikowe i Młode i owszem podczytuje wrzesniowki albo sierpniowki ale jednak nawet jak mi się cos nie podoba to nie komentuje w ich wątkach bo po co ??? Nie udzielam się z nimi to mnie wpierdalam , jedynie mogę pogratulować komuś ciąży lub narodzin dziecka i o chociaż i tego na obcych wątkach nie robię
A Ja dziś na obiad mam , żeberka w sosie moim z siatki czyli bez macznym ani z papierkow bo takich nie cierpie ani mój D ... Ziemniaczki dla D ryż i mizeria -
ZakręconaOna wrote:Ona jest na pewno wszystko dobrze !
A co do USG jak bedziesz miała to USG przeziernosci karkowej ok 13 tyg to tam podadza ci według USG TP i nim juz się kieruj , podobno on jest najprawdziwszy nawet jak później czy na wczesniej będzie według USG:)
Tak slyszalam i nawet laski na pazdziernikowym mówiły ze lekarze im tak tłumaczyli:) -
No niestety bankructwo :p ja to ogólnie nie kaze Dawidowi kupować ni nic na urodziny, wole cos fajnego na rocznice we wrześniu.
Mordeczko ale wyjebisty basen!!!suuuper...oboje wejdziecie z mezem
Zakrecona ja tez podczytuje watki i tez sie nikomu nie wpieprzam no sory nie jestem ani lutowka ani marcówka... -
ZakręconaOna wrote:Kochana no to szal ! Ja tez miałam dwa razy hahaha jedno w 19 tc w pl przed wyjazdem bo moja lekarka chciała na szybko a drugie w 21 tc w UK juz:) no i każdy wyszedł na 29.10
A potem zapis do szpitala w końcu.. -
ZakręconaOna wrote:No to akurat dwa zalapiesz badania:) patrz bardziej na to z Francji w 13-14 bo czym później a je się robi do 14 tyg to najbardzie j wiarygodne , dużo bardziej niż w 11 tyg np.
-
ona. wrote:właśnie tak myślałam, żeby bardziej na to Francuskie patrzeć, bo tam będę rodzić a tam i tak więcej tygodni ciąży liczą.
-
Ufff, jeszcze tylko poduszka do karmienia i już chyba wszystko będę mieć zamówione. Mam nadzieję... Wczoraj siedziałam do 1-ej w nocy i zamawiałam gadżety. Lekką ręką wydałam tysiaczka Teraz mam chwilę odpoczynku, ale zaraz zabieram się za prasowania ciąg dalszy ehhhh. Muszę się z tym wszystkim wyrobić, bo planuję w czwartek się kłaść (o ile mnie przyjmą) a jak nie to dopiero w poniedziałek.