STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Ufff, jeszcze tylko poduszka do karmienia i już chyba wszystko będę mieć zamówione. Mam nadzieję... Wczoraj siedziałam do 1-ej w nocy i zamawiałam gadżety. Lekką ręką wydałam tysiaczka Teraz mam chwilę odpoczynku, ale zaraz zabieram się za prasowania ciąg dalszy ehhhh. Muszę się z tym wszystkim wyrobić, bo planuję w czwartek się kłaść (o ile mnie przyjmą) a jak nie to dopiero w poniedziałek.
Jejku dobrze , ze sobie tak radzisz , zaraz chwile odpoczniesz od domowch obowiazkow i czekać na ZDROWEGO synka bedziesz . Ważne ze zamowilas wszystko praktycznie , kasa no kasa idzie nie ma co ukrywać: ( -
Mordeczko to polz się troszkę bo Ty strasznie pracowita jesteś w tej ciąży a powinnas się w tych tyg jeszcze oszczędzać więcej:)
Kiedy jak nie teraz hihi
I nospe weź najlepiej
Agniesja a dzwonilas do nich ?? Mojemu ojczymowi tak się ociagali raz i zadzwonił , 2 dni później piemiazki miał na koniec .
Oj dobrze ze miałam oszczędności swoje , oj dobrze bo właśnie nastała" ta czarna godzina"Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:15
-
Mordeczka wrote:Będę musiała chociaż zawsze jak skończę robić obiad to idę sobie poleżeć na godzinkę dwie żeby odpocząć ale dzisiaj już lipka
Może się przemeczylas i babelek daje znać , Mama spokój ! -
Mordeczko rybki są bardzo fajne chociaż ja sie nimi za długo nie nacieszylam bo mały zaczął szybko mocno kopać :p jak kopie w pobliżu pepka to nawet boli trochę:p a potem dojdą zebra i inne takie
Ale i tak się to kocha
No Mordeczko ty sie codziennie mocno eksploatujesz kochana..daj sie innym pomeczyc. Moja mama przegina w drugą stronę, nie pozwala mi nawet...myć podłóg xDWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:22
-
Mnie mama odciąża jak chodzi na nocki wstaję o 13 pije kawę później sprząta i gotuje obiad wiesza pranie itp. Jak chodzą na dniówki tak jak tym tygodniu to ja wszystko robię jak przyjeżdżają po 17 do domu po 10 to nic się nie chce robić wiem sama po sobie jak robiłamGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs