STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama mnie w nocy przestraszyła wstała o 1 przyszła do mnie żebym jej ciśnienie zmierzyła patrząc na ciśnieniomierz wyjebało jej 175/85 masakra i to momentalnie zaczęła ją głowa boleć i ciśnienie zrobiło swoje..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Moja mama mnie w nocy przestraszyła wstała o 1 przyszła do mnie żebym jej ciśnienie zmierzyła patrząc na ciśnieniomierz wyjebało jej 175/85 masakra i to momentalnie zaczęła ją głowa boleć i ciśnienie zrobiło swoje..
Ja kiedyś tak z dupy miałam mega skok cisnienia , mega wręcz ...
Siedzialam z Babcia i nagle zrobiło mi się mega gorąco na buzi , glowa zaczęła bolec , babcia zmierzyła mi cisnienie a Ja 185/100 ...raz w życiu miałam aż tak wysokie -
Hej dziewuszki. Widze Agniesja że też już nie spisz. Ja wstałam żeby okno zamknąć bo kury hałasowaly a Marcel podłapał że wstaje i zaczął swoje wygibasy..
I tak niedługo wstaję bo idę na kłucie żyłek. Jupii dziś wraca Dawidek
Zakrecona to usg już niedługo! dwa dni przed moim połówkowym.miłego słuchania dzisiaj
Aaa zaczynamy 20 tc. Jak to poważnie brzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 05:57
-
Jest duszno ! Mega ale skwaru jakiegoś nie ma na szczęście .
Ja wysprzatalam dom , upocilam się jak prosiak totalny: /
Poszlam się wykąpać , wymalowalam pazurki , siebie naszykowalam i zbieram się zaraz do położnej i na zakupy
Kurcze mam brak totalny pomysłu na obiad , myślę nad krupnikiem dla siebie a dla D jakieś miesiwo muszę machnac.