STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku Ona brała tydzień wczesniej sterydy na płucka wiec jest ok , inaczej by sama nie oddychala:) no kochana obudź się: p
Ale faktycznie faktycznie trochę za wczesniej o jakieś chociaż półtora miesiąca ale mała zdrowa wiec tylko się cieszyć -
tygrys73 wrote:Zakręcona ja nie z październikowych to nie wiedziałam przeciez
Myślałam ze nagle ją złapało
Agniesja będziemy trzymac kciukasy
Nabierz sobie prowiantu :p
Agniesja jednak jutro juz mówisz , ok odezwij się rybcia :* -
no witam się jeszcze raz piję kawkę i robię pranie ide zaraz z mamą i siostrą na zakupy - bardziej jako doradca bo bezkasowa jestem
a poza tym od dzisiaj CLO
wczoraj rowerek i opalanko, ale wytrzymałam tylko 4 godziny na tym słońcu, a dzisiaj nie mam z kim jechać nad wode to chyba po zakupach ogarne chatke i pojade rowerkiem do teściów (w dwie strony 20km) -
Dzień dobry:)
Dea pewnie:) korzystaj ..
O to jak CLO w ruch idzie to kciukam mocno , ciekawa jestem czy bedziesz osoba bezobjawowo przechodząca przyjmowanie clo jak Ja kiedyś czy będzie Ci cos doskwierac co jest dość naturalne w organizmie jeśli chodzi o stymulację również
Bolacej i udanej owulacji za parę dni życzę :*:* -
ZakręconaOna wrote:Jak się czujesz ?tygrys73 wrote:No właśnie Ona jak się sprawy mają, wiesz już kiedy wychodzisz?
Co do wyjścia, miałam wyjść najpierw wczoraj, potem dziś, a koniec końców wychodzę CHYBA jutro. Ale to się okaże jutro na wizycie porannej.
-
agniesja wrote:O kurde! Trzymam kciuki za to maleństwo, żeby się dobrze rozwijało...
A Wy trzymajcie kciuki za mnie, jutro rano jadę do szpitala. Odezwę się, jak już się "zadomowię" Buziaki!
i czekam na wieści jakie warunki u Ciebie i w ogóle -
ZakręconaOna wrote:Mordeczko mnie w Twoim tygodniu ciąży ciągnęło od strony jajników , wejście do pochwy ciągnęło. Spokojnie , wszystko przez rozciagajace się wiązadła i macice
Ona to daj znaka kiedy wychodzisz