STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja rozumiem Cie doskonale ! Jebany prostak i nic więcej ...
Wystaw jej rekomendacje nawet na facebooku ze jest niekompetenta , na pewno ost4zezesz chociaż osoby z twpjego otoczenia .
Tygrysku tak spokojnie:)
Jakbys chlusnela ze majtki i wkładka ciezka od wody to wtedy się martw:)
Właśnie masz badanie za niedługo i zobaczysz ze Marcel i jego domek maja się ok -
To jest "moja bryka" szalone lata 90 Obok wózka stoi moja mama Miałam wtedy jakieś 3-4 miesiące
http://static.pokazywarka.pl/i/5993096/496536/wp-20150805-14-29-13-pro.jpgZakręconaOna, tygrys73, ona. lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko ale mialas wypasiona bryke ! Takie właśnie bardzo mi się podobają
Agniesja dzwonilam do swojej lekarki ze szpitala wiesz do Pl z ciekawości o planie porodu i Ona do mnie ze po co mi pisać cokolwiek jak przy przyjęciu położna u nas w szpitalu wypełnia ankietę z wieloma pytaniami właśnie podobnymi do tego co opisalas w swoim planie porodu , u Was tego nie robią ze pisalas ? Czy jak:) bo jeszcze pomyslalam ze warto faktycznie napisać bo jak zaczniesz rodzic i nie zdarza zapytać cie o wszystko to będą mieli juz twój plan czarno na białym co mogą a co nieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:54
-
ZakręconaOna wrote:Mordeczko ale mialas wypasiona bryke ! Takie właśnie bardzo mi się podobają
Agniesja dzwonilam do swojej lekarki ze szpitala wiesz do Pl z ciekawości o planie porodu i Ona do mnie ze po co mi pisać cokolwiek jak przy przyjęciu położna u nas w szpitalu wypełnia ankietę z wieloma pytaniami właśnie podobnymi do tego co opisalas w swoim planie porodu , u Was tego nie robią ze pisalas ? Czy jak:) bo jeszcze pomyslalam ze warto faktycznie napisać bo jak zaczniesz rodzic i nie zdarza zapytać cie o wszystko to będą mieli juz twój plan czarno na białym co mogą a co nie