X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super. Bezplciowych ciuszków jest sporo :) ja pojutrze obejrze moją Juliette i podejmę decyzje a pod koniec sierpnia kupujemy.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa bo ty też masz na uwadze wózek retro nie ? ;)
    U mnie są chyba dni płodne haha tyle rozciągliwego śluzu to ja nie miałam jak staraliśmy się o baby ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ona. Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Dasz radę kochana wiadomo dla dzidzi wszystko się zniesie ;)
    Dokładnie :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    No nie? Mam nadzieję, że na żywo też zrobi na mnie takie wrażenie :D

Wiem coś o tym Ona, ja już kombinuję co tu wziąć ze sobą do żarcia, żeby z głodu nie umrzeć :/ Trzymaj się Mała i bądź dzielna!
    mam nadzieję, że u Ciebie karmią lepiej niż u mnie :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko też mam taki retro, ale 3w1 już jest. U ciebie śluz rozciagliwy a u mnie normalnie jakaś woda na majtkach...musze powiedzieć lekarzowi bo mam schize ze mi wody odplywaja :/

Ona w każdym szpitalu jest to samo pyszne gówno. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:10

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to szpitalne jedzenie do jakaś masakra :/
    No ja mam taki śluz na wkładce jakbym sobie białko na nią wylała...

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, u mnie w szpitalu to można co najwyżej schudnąć :/

Dziewczyny jestem załamana, poszłam do fryzjerki żeby podcięła mi końcówki i powiedziałam, żeby ścięła 5 cm a ta pizda to chyba potrzebuje okularów i ścięła mi 17 cm, ponad 3x tyle, obczajacie?(mierzyła przy mnie miarką). Do tego nawet nie zapytała i mi wycieniowała włosy a zawsze chciałam i robiła mi na prosto, bo nienawidzę u siebie cieniowanych. Wyglądam tragicznie, z włosów do łopatek zrobiły mi się do ramion i do tego są jeszcze mokre, jak wyschną to chyba będą do uszu. Jezu, po jakiego grzyba ja do niej poszłam, teraz strasznie żałuję :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozbeczałam się na fotelu, pokłóciłam z nią a na koniec mnie przepraszała z tysiąc razy a do tego cipa pier*olona wzięła ode mnie kasę. Już nigdy przenigdy do niej nie pójdę!

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole co za fryzjerka :/ ja bym jej nie zapłaciła za to Agniesja kurwa nie wie ile to jest 5 cm ?? Niech następnym razem zapałkę sobie do włosów przyłoży bo tyle mierzy... Co za baba :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra a wczoraj chwalilysmy twoje włosy..to że wzięła pieniądze to po prostu skandal!! Ja to zawsze sie dopominam zeby mi zaznaczyla palcami i pokazała i wtedy mówie czy mniej czy wiecej. Bezczelna sucz

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziała, że nie ma linijki w oku, ale kurwa 5 cm a 17 to chyba nawet przedszkolak potrafi odróżnić. Pokazała mi Tygrysku palcami, ale ja nie widziałam za dobrze i zapytałam, czy to jest 5 cm to ona, że gdzieś tak. Co za pizda ;(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za bezczelność ja bym wyszła z salonu nie płacąc jej

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że nic nie weźmie, ale rzuciłam jej na ladę 50 zł. to wydała mi 30. Podziękowała a ja wyszłam bez słowa. Dobra, pal licho długość, odrosną (wiadomo, że już nie tak szybko bo ciąża się kończy, ale kiedyś odrosną), ale najgorsze jest to cieniowanie, bo jak kiedyś miałam wycieniowane to walczyłam z tym ze 2 lata, żeby wyszły na prostą i teraz znowu to samo :( Nie wiem co jej przyszło do głowy, żeby bez pytania cieniować, skoro nigdy mi tego nie robiła!

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zawsze fryzjerka pyta czy cieniujemy włosy czy nie... Będzie dobrze kochana :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zawsze do tej pory pytała i zawsze odpowiadałam jej, że nie i nie rozumiem dlaczego tym razem zrobiła inaczej, po swojemu :( Cieniowanie włosów kręconych naprawdę nie wygląda dobrze :( Zdecydowanie powinna się doszkolić! I odwiedzić okulistę!

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dość dziwnie wyglądają cieniowane kręcone włosy... No ale co się stało to się nie odstanie..

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski !

Agniesja nosz ja pierdole ! Co to za konowal a nie fryzjerka ? :o
    W szoku jestem , ona ma jakąś podwładna ? Skargę bym złożyła i wystawiła mega wielka antyreklame: /// dlatego nie chodze do fryzjerow ! Serio , raz w życiu byłam podciac grzywke a ona mi na sucho podciela , w życiu strakow nie miałam gorszych: /!

Co do planu porodu fajnie napisany , na pewno wezme skopiuje i sama swój napisze na podstawie Twojego , ciekawe co powiedzą u mnie na taki plan: P

Co do jedzenia szpitalnego to kaszana wszędzie macie racje , raz słuchajcie w łodzi trafiłam do szpitala to jedzenie mieli pyszne , wierzcie mi na słowo ! Aż chętnie się jadło .

Dziewczyny a co do śluzu to normalna sprawa , śluz w ciąży zmienia się na płodny , nie płodny i wodnisty i wgle !
    Ja np. Miałam na poczatku tak do ok 16/17 tyg mega malo białego gęstego potem zrobiło mi się dużo rozcoagliwego który zmieniał się dniami w dużą ilość gęstego:)
    A teraz mam sam wodnisty od hen czasu i byłam u lekarza za każdym razem powtarzał oczywiście mnie sprawdzajac ze taki mam śluz i powiem Ci Tygrysku ze tez miałam panikę całkiem nie dawno o wody płodowe ale lekarz i laski mnie uspokoiły z pazdziernikowych bo maja takie same akcje . Jest ok nie martw się;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Rozbeczałam się na fotelu, pokłóciłam z nią a na koniec mnie przepraszała z tysiąc razy a do tego cipa pier*olona wzięła ode mnie kasę. Już nigdy przenigdy do niej nie pójdę!
    co za pipa :/
    moze do jej przełożonej (jak ma) pasuje uderzyć?
    A kasy nie powinna brać, wrr :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smieszny pomysł z cieniowaniem kręconych włosów które są piekne właśnie jak sa tej samej długości...

Zakręcona czyli juz sie nie martwie o te wody...niedługo polowkowe to zobaczymy jak jest z tymi wodami.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest niestety właścicielka i do tego koleżanka mojej kuzynki :( Poza tym, to nie pierwszy raz kiedy pokazała swoją niekompetencję (że też o tym zapomniałam), bo np. ostatnio miała mi po podcięciu wyprostować to debilka tylko wysuszyła suszarką, po czym zrobiła się na głowie jedna wielka kopica siana, nie nałożyła na włosy kompletnie nic, co mogłoby pomóc w prostowaniu i ochronić włosy przed wysoką temp. i jechała prostownicą na takich biednych włosach, gdzie normalnie gdzie indziej najpierw nakładają jakiś krem a później suszą na suszarkę i dopiero na końcu prostownicą. Dzisiaj też tylko umyła włosy i nie nałożyła nawet żadnej maski :/
    Mówię Wam dziewczyny, tragedia! Cały czas mam teraz związane włosy, ale jak rozpuszczam to od razu wyję z rozpaczy :( Nie dość, że źle się ze sobą czuję to jeszcze mi włosy spierdoliła ;(
    Chciałam iść do innego salonu, ale akurat ten tydzień jest zamknięte, bo fryzjerka na urlopie.

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ