STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku wydawał mi się spoko ale z wizyty na wizytę coraz bardziej mnie upokarza chodzi mi o wagę.. Ja wiem że mam nadwagę i udało mi się zajść w ciążę cieszę się z tego bardzo ! a ten co wizytę mnie z tą wagą wkurwiaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
A sam to pewnie jakiś pierożek?? Pss..jeszcze nie slyszalam o takim gnojku. Są kobity co tyją w ciąży 30kg i rodzą zdrowe dzieci. A ty sie nie obzerasz wiec pewnie przytyjesz standardowo 11-12 i bedzie ok. Nie sluchaj cymbała. Najwięcej wiedzą o ciąży ci którzy nigdy w niej nie byli i na pewno w nią nie zajdą.
-
No żebyś wiedziała jeden porządny powiew wiatru i leci razem z nim.. Kurwa bardziej puszyste ode mnie wchodzą do niego i pewnie tak samo im docina palant jeden.
Jak jeszcze raz mi coś powie na temat mojej wagi to mu powiem że się od niego wypisuję i idę do innego. Ale jakbym chodziła do niego prywatnie to by słodko pierdział na mój widok...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Możesz go postrasZyć bo z tego co wiem to dostają kase z nfz tylko nie wiem czy oddzielnie za każdego pacjenta. Ja dotej pory spotkalam jednego fajnego giną nfz i teraz do niego chodze. Jest konpetentny i sympatyczny. Moją wagę wowczas 54 kg (teraz dobiegam do 55 czyli 2kg na plusie w końcu skomentował ,,bardzo wypasiony kurczak" xD
-
Mordeczko w sensie jaki problem z piciem wody ?
Mordka zmien lekarza bo przy takim kobieta zamiast Milo wizytę wspominać to chuj szarpie nerwy
Tygrysku Ja przed ciąża jakiś czas mega przytylam ! Wazylam 112 kg przez moje choroby , poszlam na dietę ,10 miesięcy schudlam 36 kg
Zaszlam w ciążę z waga 76 kg fakt przy moim wysokim wzroście ładnie wygladalam nie na gruba a wręcz sucha ale to i tak dość spora waga wiec miałam nadwagę jeszcze parę kg !
A w ciąży juz przytylam 22 kg , dużo owszem dlatego Mordeczka nawet jak przytyjesz 10 lub 30 kg to masz prawo tym bardziej jak mówisz ze startowalas z lekka nadwaga .
I ja tez nie jem z dwoje jak to niektóre ciężarne robią
Ale żaden lekarz nie może nas tak krytykować ! Nie wolno bo to aż swinstwo , dupek cholerny ! -
Ja mam 1.5 litrową butelkę wody na dzień a jak wypiję połowę z niej to jest maks nie chcę mi się pić aż tyle...
Moja mama przy każdej ciąży przytyła 25 kg i jej jakoś ten sam gin nie docinał...
Także mówię jak teraz mi coś powie na temat wagi zjebie go wyjdę i mu powiem że to była ostatnia wizyta u niego.Gabrysia 5.02.2016 ❤
A to mowicie o problemie" wciśnięcia" w siebie dużej ilości wody tak ?
O matko Ja tez ze 2 litry to max i to z herbatami itp tak samo ! Pewnie pójdę do Polski to będę miała jak zawsze butle przy sobie ale nie wiem w te upały powinno się pić dużo i w ciąży ogólnie a mega ciężko jest tak w siebie wcisnąć -
Mordeczko dokładnie , zrobilabym to samo !
Lekarz może powiedzieć na wizycie jakiejs np. , ze o tyjemy ciut za dużo i zapytać czy może Pani nie je za dwoje albo cos nie jest przyczyna większego tycia ale to raz czy dwa a nie co wizyta docinki ... Porazka -
Wiecie co ?!
Jest 22 u mnie a Ja mam ochotę na kanapke ze smalcem plus kakao do popicia i chyba zaraz to zjem bo nie usne ! A mam taki pysznosciowy smalczyk plus ogórek kiszony mmmmmm
Ejj wiecie co ?!
Od dwóch dnia mam mega przykre sny dla mnie , ciągle śni mi się , ze mój D mnie zdradza: ( a dziś to juz przegiecie było co mi się śniło ...
A najgorsze jest to , ze wiem ze to ciążowy mózg , ze tak powiem i takie pierdoly się śnią ale to tak ryje moja głowę mowie Wam .