STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana nie rozkladam bo spacerowke użyje dopiero na wiosnę jakoś
A cały wózek z gondola w Pl u Mamy jest wiec rpzpakuje a raczej założymy kolo końca września:) bo za malo miejsca by wózek rozłożony stal .
Zobaczymy kochana być może milo się zaskoczysz -
wiesz Mordeczko jemu to pewnie dobrze, że na nockę, przynajmniej temperatura normalna. ale w łóżku smutno samemu.
My dziś przeleżeliśmy pół dnia (i nie tylko ) i nie poszłam do kościoła, bo jak byłam tydzień temu co jeszcze nie było tak upalnie to ledwo wytrzymałam
Zakręcona a jak gondola u mamy to faktycznie Ja pewnie się nie powstrzymam i rozłożę, a potem złoże -
opalaj się kochana bo my tylko w domu możemy siedzeć, ewentualnie w cieniu jakbyś teraz zaszła to nawet na nastepne lato się bedziesz mogła opalać
No mnie też się ten wózio podoba, tylko miliony tapicerek i zastanawiam się nad tymi trzema- te dwie pierwsze mają dół z eko skóry, są jasne, ale chyba łatwo się będzie czyścić. Spacerówka jest i tak cała z materialu, takiego jaka jest buda.
Dea28 lubi tę wiadomość
-
oj u nas też..
Akurat twój wózek Zakręcona tez mi sie bardzo podoba ale niektóre to są teraz tak udziwnione i brzydkie ze az żal patrzeć..
A zamawiam w miare szybko bo teraz jest promocja na ten wózio no i w październiku wracam do szkoły to nie będę miała czasu. Jeszcze pisanie magisterki eh.