STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej babeczki lekki stresik juz od rana
Lekarz o 17:30. A jeszcze nie wiem czy mi facet mój dojedzie na czas.
Czytalyscie ten nowy wątek o dziwnych wynikach badań?dosyć ciekawe, laska moim zdaniem zachodzi właśnie w ciążę ale jej tegp nie napisalam bo przecież moze byc biochemiczna
No kto bada bete killa dni po owu...okres ma mieć dopiero w poniedziałek. W każdym razie cos jest na rzeczy na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:11
-
Ja tez tak Mordeczko chodze
Tygrysku Ja jak kiedyś mowilam Ci o połowkowych ze najlepiej w 21 t skończonym czyli rozpoczęcie 22 ze wtedy najlepiej lekarza ocenic ale myślę ze juz będzie widać spokojnie:)
Fajnie fajnie:) na3D czy zwykle ?
Ja nikogo takiego nie czytalam:)
Nooooo polecialam w zakręt haha ostatnia prosta !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:25
-
Same przyjemne rzeczy w Pl :p Zakręcona trochę się balam czekać bo w tym 15tc lekarz mi pare razy powtarzał ze Marcysiek jest duży..jakby nie było czegoś widać to potem będzie poprawka na nfz
Zakręcona chyba teraz ci będzie szybciej lecieć. -
O to jak poprawkę na NFZ możesz mieć to gitarka
Ogólnie będzie wszystko super widać ale nereczki są pod znakiem zapytania , Ja miałam robione połówkowe tydzień wczesniej od Ciebie ze wzgledu na wyjazd do UK juz to nerki było mega słabo widać ale w 21t2d powtórzyli mi w UK połówkowe i wyszły juz pięknie:) o to mi chodzilo bardziej
Czy będzie szybciej leciało się okaże: ) w każdym bądź razie jeszcze 10 tygodni do TP ! o ile dotrwamy z Oskarem te 10 a nie np. 6/7 a mam przeczucie meeega wielkie ze za ok 6/7 tygodni właśnie rozpakuje się , niech siedzi jak najdłużej ale Ja się czuje coraz gorzej juz , mały przekrecil się główka juz do dołu , uciska mocno , wszystko mnie juz cmi , pobolewa momentami , brzuch staje się coraz bardziej uporczywy bo mały duży i o:)
Ale nie ma tez tragedii ( bo tak z mojego wpisu wyszło) wiec nie ma paniki , będzie co będzie ważne by był zdrowy nawet jakby wczesniej miał się urodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:17
-
Kochana Ja miałam w 18t6d robione 3 d a buziulka mieliśmy pięknego juz:) każdy juz stwierdził pięknie , ze synus do Tatusia podobny , włoski nawet ujal lekarz na głowie:) wszystko pięknie było widać
Chociaż wiadomo ze nie tak pięknie jak np. W 34 teraz będę miała 3D ah doczekać się mię moge
Nie , kochana na pewno to wpływu nie ma czy leniwiec czy brykacz: DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:31
tygrys73 lubi tę wiadomość