STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Aaaaha Muszę poszukać u mnie w Poznaniu ile kosztuję
Myślałam że słońce się dzisiaj nie pokaże a jednak.... -
No bo akurat mialaś wtedy połówkowe a mój lekarz nie ma 3d Zakrecona teraz ci sie juz cały wiercipieta w kadr nie zmieści hehe to dobrze zeby sie tylko mojemu nie spieszyło na świat bo nie chce w grudniu urodzic.
Mordeczko no ja szukam tez chyba mam w Salve za 200zl a jesli nie będzie to pojde tam gdzie Zakrecona. -
Polecam Tygrysku polecam tam gdzie byłam ale musisz zadzwonić wczesniej tam jakiś czas
Kochana moja wieścipietka się juz jakiś czas w kadr nie mieści cala ale IDE na genetyczne ostatnie 3 d w ciąży to dostane pewnie fotki buzki samej a o to nam chodzi -
Heeej kobietki- od poniedziałku ochłodzenie A my juz po połówkowym. Wszystko pomierzone, ogólnie jest super, Mały waży 344g i wymiary ma akurat jak na 20w0d czyli prawidłowo. Tylko w prawej nereczce jest niewielki zastój moczu i następnym razem mamy to jeszcze raz sprawdzić czy coś się zmieniło. Ale doktor nas uspokoił, że u chłoopców się to zdarza. Mam nadzieję, że nereczka się naprawi. Marcelek wiercił się bardzo i 3 razy pod rząd...ziewnął wyglądało to komicznie. Jeśli chodzi o wygląd dzidzi to więcej widać było na genetycznym teraz to taki wielkoludek był i rzadko można było złapać profilek. Dostaliśmy zdjęcie pindolka :p a z płyty mam takie ujęcie profilu
ZakręconaOna, agniesja lubią tę wiadomość
-
Ah kochana a zobaczysz jak oszalejesz jak na 3D syna zobaczysz .
Ja tygodniami siedzialam i filmik ogladalam: D i fotki
Mordeczko normalna sprawa:)
Mnie mały ostatnio naciska na jakiś nerw gdzieś kolo pachwiny i tak boli ze nogi podnieść chwile nie mogę . Czym później tym gorzej: D
A Ty się skarbie nie przejmuj bo rosniesz:) czy to pachwina czy lekko podbrzusze kluje , weź nospe i się polz po prostu:)
Jak nie boli cie mocno jak na okres podbrzusze to wszystko jest w jak najlepszym:) -
Ja teraz też spróbuje czekoladki
Powiem Wam że na ostatniej wizycie jak miałam USG to dzidziol był odwrócony dupką do monitora ale w pewnym momencie jak odezwałam się do gina to się odwrócił i zobaczyłam tą słodka buźkę mmm cudownościZakręconaOna, tygrys73 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs