STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nom dziewczyny będzie ciężko. To co dużo nie waży to sama pokupuje. Mordeczko ale super ze masz koleżankę w ciąży,zazdroszczę.
Zakrecona spokojnie na dwa miesiące przed porodem to on sie zdoła jeszcze poobracac tyle że teraz już to boleśnie odczuwać hehe :p przemeblowanie se robi cwaniak -
Tygrysku no właśnie juz nie robią tego tak dużo razy bo miejsca nie maja a jak robią to mega boli.
Teraz to on wypycha się i boli a nie obkreca:)
Tygrysku pewnie , ciuszki itp wszystko możesz ty kupić ratalnie
Mordeczko nie nie , sąsiedzi trochę się awanturowali ale kolo 1 przestali . Nie wiem czemu usnac nie mogłam: ( wiercilam się , co chwile siusiu , jak przysnelam to nagle zryw ! Masakra jakas i tak o to cala noc w dupie -
Tak dokładnie Tygrysku , mały cwaniaczek ! Takie przemeblowanie robi , ze szok ...
Nie zdziwie się jak wątrobę mi z trzustka zamieni na miejsca !
Jeszcze mnie tak lewe biodro napierdziela , tam gdzie się obciera ze szok !
2 miesiące jeszcze ! Wdech wydech: D przetrwam dla tego małego cwaniaczka wzzystko -
Ej no właśnie to nie jest przyjemne wcale. Te wypychy. Ma sie wrażenie że on tak z całej sily pcha , ta skóra tak mrowi jakby ma pęknac. Szalone te dzieciaki..
Wytrzymasz kochana a niedługo już będziesz miała Maleństwo w ramionach a nam sie zacznie wyczekiwanie z Mordeczką :p -
hej dziewczyny poczytałam was troche bo miałam opóźnienie, samochód mi się zepsuł i laptop, na chwile u mamy teraz jestem na kompie. byłam dziś na monitoringu i pękł pęcherzyk który teoretycznie miał nie pęknąć bo ten z lewego jajnika i ponad dobe temu a te słodkie dwa odejdą w zapomnienie. czekamy zatem na efekt naszego a na weselu było super.
agniesja, rah lubią tę wiadomość
-
Dea28 wrote:hej dziewczyny poczytałam was troche bo miałam opóźnienie, samochód mi się zepsuł i laptop, na chwile u mamy teraz jestem na kompie. byłam dziś na monitoringu i pękł pęcherzyk który teoretycznie miał nie pęknąć bo ten z lewego jajnika i ponad dobe temu a te słodkie dwa odejdą w zapomnienie. czekamy zatem na efekt naszego a na weselu było super.
Ja chce na jakieś wesele !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 20:56
-
Dea28 wrote:Zakręcona był był zobaczymy co z tego wyjdzie choć nie nastawiam sie. właśnie kończe sprzątaćz grubsza bo jutro mam gości.
Nie nastawiaj się pewnie , ze tak ! nie teraz to następnym razem może się udać .Dea28 lubi tę wiadomość