STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:No właśnie , dlatego pisze , ze jeszcze 2 miesiące są wiec wszystko może się zdarzyć ale oby nie !!!
Mordeczko pokrzywke ? -
Hej Rah !
No wiem wiem , ze sprzyjają , u mnie po 36/37 stopni w cieniu w Anglii jest nawet ale jakoś nie puchlam stad mam przeogromna nadzieje ze i ominie mnie to w pl , jak mię to trudno , herbatka z pokrzywy , nogi wysoko , w wodzie i jakoś sobie poradze:)
Pchnięcie przecież to dość normalna dolegliwość ciążowy lecz nie każdemu znana:)
Jak się czujesz -
Hej kochana!
Jakos żyje, jest całkiem dobrze wiecznie narzekam
Chociaz po tym 31 tc doszło wiele objawów. Oprocz nóg jak balerony i okropnego w nich bólu (stopy) , doszedł mocny bol bioder (?) cos na wysokosci połowy pośladka z tylu + boki i kość łonowa. W nocy budzi mnie to po 20 razy bo sie obrócić nie moge. Mysle ze to zostanie juz na stałe, zatem sie przyzwyczajam zaczelam byc tez lekko nerwowa, wiele rzeczy mnie wkurza az mnie "boli" w srodku ze złości ;p Ale poza tym zawsze myslalam, ze bedzie gorzej.
A na stopy nie pomaga nic, ziółka, woda, sól, masaże, czy trzymanie u góry.
A u Ciebie widze tez niezle upały! Nic tylko w lodowće siedziec -
rah wrote:Hej kochana!
Jakos żyje, jest całkiem dobrze wiecznie narzekam
Chociaz po tym 31 tc doszło wiele objawów. Oprocz nóg jak balerony i okropnego w nich bólu (stopy) , doszedł mocny bol bioder (?) cos na wysokosci połowy pośladka z tylu + boki i kość łonowa. W nocy budzi mnie to po 20 razy bo sie obrócić nie moge. Mysle ze to zostanie juz na stałe, zatem sie przyzwyczajam zaczelam byc tez lekko nerwowa, wiele rzeczy mnie wkurza az mnie "boli" w srodku ze złości ;p Ale poza tym zawsze myslalam, ze bedzie gorzej.
A na stopy nie pomaga nic, ziółka, woda, sól, masaże, czy trzymanie u góry.
A u Ciebie widze tez niezle upały! Nic tylko w lodowće siedziec
To jak Cie boli to co opisujesz to to samo co mnie ! To jest nerw RWY kulszowej , ja z tym byłam u lekarza bo ani się przekrecic ani nic a bolalo raz na jakiś czas i pobadali zrobili USG wszystko , okazało się ze to dziecko juz duże jak jest uciska nerw RWY kulszowej i po porodzie chwile to znika:) wiec spokojnie
Mnie tez bol codziennie w sumie juz towarzyszy . -
Mordeczka wrote:Ja mam z czerwonej kapusty. kapusta zielony ogórek pomidor trochę pietruszki koperku sól pieprz trochę cukry i gotowe ja mam też sos do zrobienia knorra to robię z tym sosem
Ale smacznego kochana:)
Ogólnie zjadlabym z czerwonej kapuchy suroweczke ale szczerze ? Nigdy nie robilam
Chyba zrobię z pekińskiej , ogórek kiszony , pomidorek , koperek i własną winegret ( nawet nie wiem jak się to pisze ) hahaha -
Hej Rah fajnie że sie odezwałas. Ty tez już pewnie w pogotowiu. Eh masakra dziewczyny cały dzień robiłam bratu tort na 18stke. Mama chciała kupić ale ja sie uparlam i tetaz nogi mi wlaża w dupe. Wkleję wam jutro fotke
rah lubi tę wiadomość
-
Hejo:) to sie odzywam jeszcze raz skoro fajnie hehehe ;p
U nas w Toruniu wieje, błyska gdzies z zachodu, ale dopiero sie okaże czy popada czy znowu ściema juz 2 razy grzmiali nad głowami pol nocy i ani kropli deszczu
Ja powoli w pogotowiu, odmawiam resztę wyprawki szybko poszło, zabrałam sie pozno zeby nie zapeszać ale nie było zle. W sumie tez dlatego ze sąsiadka okazała sie tak miła,,ze dała mi 3 torby ciuchów, body, śpiochy, koszulki, spodenki, jeansy, 2 grube jesienno- zimowe kombinezony, ręczniki, czapeczki, skarpetki, matę edukacyjna, karuzele i bujaczek. Karuzela i bujaczek do oddania ale kasy wydawać nie trzeba;p
Wczoraj dokupiłam kilka rzeczy z rossmanna, zamowilam mydełko dla bobo i zostały moje koszule, staniki, łóżeczko i wózek. Ale to wszystko juz wybrane takze pójdzie szybko -
rah wrote:Hejo:) to sie odzywam jeszcze raz skoro fajnie hehehe ;p
U nas w Toruniu wieje, błyska gdzies z zachodu, ale dopiero sie okaże czy popada czy znowu ściema juz 2 razy grzmiali nad głowami pol nocy i ani kropli deszczu
Ja powoli w pogotowiu, odmawiam resztę wyprawki szybko poszło, zabrałam sie pozno zeby nie zapeszać ale nie było zle. W sumie tez dlatego ze sąsiadka okazała sie tak miła,,ze dała mi 3 torby ciuchów, body, śpiochy, koszulki, spodenki, jeansy, 2 grube jesienno- zimowe kombinezony, ręczniki, czapeczki, skarpetki, matę edukacyjna, karuzele i bujaczek. Karuzela i bujaczek do oddania ale kasy wydawać nie trzeba;p
Wczoraj dokupiłam kilka rzeczy z rossmanna, zamowilam mydełko dla bobo i zostały moje koszule, staniki, łóżeczko i wózek. Ale to wszystko juz wybrane takze pójdzie szybko -
Tam sie za duzo dzieje nawet czasem czytam co piszecie, ale nie nadazylabym na wszystko odpisac ;p Rano pracuje, potem zazwyczaj nie siedze przy kompie a Wy produkuje ie jakbyście wszystkie miały ovu na telefonie, albo pisały smsy. Na okrągło ;p