STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku tak:) genetyczne badania 250 zł a zwykle takie badanko 3D jest za 180 zł o właśnie o tym doktorku mowie ! świetny
Dea to w niedziele podzialacie na pewno ! i kurde jak zazdroszcze ! Tak bym poszła na jakieś wesele: Dtygrys73 lubi tę wiadomość
-
Dea28 wrote:my mamy teraz praktycznie co miesiąc wesele ale na to ostatnie idziemy (brak funduszy) ide bo misiek mnie woła żebym go podrapała a w łóżku leży nie ma nic za darmo
Zazdroszcze serio , u mnie ostatnio wesele było na koniec marca ale D nie dostał wolnego i nie mogliśmy przyleciec a następne to chyba najszybciej nasze hahaha -
tygrys73 wrote:Dzieki Zakrecona to super w takim razie:D
Dea prosze go zgwalcić tam :p nam wczoraj lekarz pozwolil sie delikatnie kochać i D. Juz wczoraj nie wytrzymal. Ale mi sie seks w ciąży nie podoba.
Ja nie lubię seksu takiego kontrolowanego takiego wiesz o co mi chodzi żeby mega uważać i wgle a inaczej jak się kochamy nie umiem , zawsze robimy to tak delikatnie coby nie uszkodzić nic i to chwila przyjemności ale żadna rewelacja , chociaż Ja osobiście mam mega malo przyjemności z seksu ... Nie wiem no , zawsze mielismy super seks w ciąży jest fatalny .
Ale po porodzie to chyba z łóżka nie wyjde hahaha jak juz będę mogła z D podzialac i nareszcie jak chce !!! -
Tak, dokładnie o to mi chodzi! Ze cały czas myślę czy nie za mocno i czy mnie coś nie obetrze a tak właśnie sie czuje jakby mnie obcieralo w środku,kiedys tak nie mialam wole teraz inne sposoby :p
Hehe Zakrecona obysmy szybko doszly do siebie po porodzie