STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio herbatke sobie kupcie z pokrzywy , można ja w ciąży ale nie więcej niż 2 szklanki dziennie bo to zioła .
My juz po obiadku:) zjadlam kluseczki śląskie z piersią w panierce:) popilam kefirkiem , miała być sałata z kefirem ale zwiedla mi cala
Powiem Wam , ze jestem jedna z niewielu ciężarnych które nie puchna w ciąży wcale w sumie ! I mega się cieszę , chociaż jeszcze 2 miesiące do TP wiec dużo może się zdarzyć jeszcze w te upały ale będę zabezpieczona w pokrzywe gdyby cos:) na razie problemów z tym nie mam -
ZakręconaOna wrote:Serio herbatke sobie kupcie z pokrzywy , można ja w ciąży ale nie więcej niż 2 szklanki dziennie bo to zioła .
My juz po obiadku:) zjadlam kluseczki śląskie z piersią w panierce:) popilam kefirkiem , miała być sałata z kefirem ale zwiedla mi cala
Powiem Wam , ze jestem jedna z niewielu ciężarnych które nie puchna w ciąży wcale w sumie ! I mega się cieszę , chociaż jeszcze 2 miesiące do TP wiec dużo może się zdarzyć jeszcze w te upały ale będę zabezpieczona w pokrzywe gdyby cos:) na razie problemów z tym nie mam