STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Zakręcona to prawda że w ciąży nie można jeść sera feta ?
Masz kochana nawet przykład stronki:) https://parenting.pl/portal/9-rodzajow-serow-ktore-mozesz-bezpiecznie-jesc-w-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 16:43
-
A wkurzylam sie bo w tym sklepie co mial byc najtaniej ten mój wózek to wyszedł bardzo drogo bo oddzielnie wszystko liczyli a ta cena była tylko za konkretny wózek z ekspozycji takze szukam od nowa w necie i trzeba będzie dać 1530zl. W sumie teściowa płaci no ale..
Aa i przyszła mi paczuszka z hippa z rabatami do rossmana,poradnikiem i chusteczkami nawilzajacymi dla dzieci. Zapiszcie się do tych wszystkich klubów:) -
tygrys73 wrote:No maluśki mam Zakręcona, chyba Mordeczce już bardziej urósł. Nie wiem gdzie to moje prawie 400 gram Szcześcia się chowa . Wysoko?mi to się tak nisko wlaśnie wydaje. Majty se trochę obciągnęłam w dół to może takie wrażenie :p
Przyjdzie czas na obniżanie się hihi
No Mordeczka ma galanty brzusio jak na swój tydzień to prawda ale same wiecie jak to jest:) każdy brzuniolek rośnie w swoim tempie i wszystkie piękne .
-
No to może nieobiektywna jestem z tą wysokością. Dokładnie każdy brzuch rośnie po swojemu, u mnie tak wywaliło w drugim miesiacu a potem juz sie ociagal.
Mordeczko mam pierścionek zaręczynowy na środkowym a obrączke na serdecznym wszystko na prawej dłoni. Zdjęcie w lusterku to odwrotnie widać -
Belly mnie znowu wysiudało. Pokazuje 6 miesiąc, a wiem, że od skończonego 22 tc jest. Jak mi przez ten tydzień brzuch nie urośnie to będę wyglądała dziwnie z tak małym brzuchem w 6 miesiącu. Ale co tam, ważne, że waga Małego jest do przodu