X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko oby to było do listopada najpóźniej... No do polowy listopada. Kurde nie wiem czy faszerowac męża witaminami czy nie... Chodzi mi o promen, wiem ze nie zaszkodzi ale lekarz i laborant powiedzieli ze przy tej ilości (ma 199) i żywotności (81%) nie potrzeba... Tylko ich ruchliwość była marna, tylko 21 przy 4 dniach abstynencji... Jest możliwość aby np kochając się co dwa dni albo codziennie ona się poprawiła, była lepsza?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz codziennie może nie ale co drugi dzień na pewno :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak trzeba zrobić. Obyś miała rację :p, ale jak się zgodzi to witaminki tez mu dam :d. Może mnie nie będzie zas sie wkurzal ze tylko co dwa dni chce ;p. Chociaż teraz będę mieć pewność kiedy mniej więcej będzie owulacja

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej girl:) ale Cie długo nie było ! :(

Ja juz laski po zakupach , padam na pysk, rosolek się pichci a Ja w majciochach i staniku wyleguje się: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak po domu chodzę jak jest gorąco. ;)
    Ja robię muz jabłkowy na zimę. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Też tak po domu chodzę jak jest gorąco. ;)
    Ja robię muz jabłkowy na zimę. ;)
    Mus chyba Mordeczko tak ?! :) chyba , ze o czymś innym myslimy . :P
    No ciepło dziś lecz nie skwar wiec fajnie ale mega umeczona jestem , poszlabym spać ale dnia nie chce marnowac: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Girl25 :) na ruchliwość to dobra kawka godzinę przed <3 :P
    Ja dzisiaj trochę pojeździłam po Łodzi po sklepach z rzeczami dla dzieci. Wniosek nr 1- w Smyku wszystko droższe o 100% niż gdzie indziej :P Dosyć tanio jest chyba w MamaiJa. Drogo też w Bejbi i w Dino.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    hej Girl25 :) na ruchliwość to dobra kawka godzinę przed <3 :P
    Ja dzisiaj trochę pojeździłam po Łodzi po sklepach z rzeczami dla dzieci. Wniosek nr 1- w Smyku wszystko droższe o 100% niż gdzie indziej :P Dosyć tanio jest chyba w MamaiJa. Drogo też w Bejbi i w Dino.
    A Ja wczoraj w smyku widziałam 3 x tańsze body np. Niz w sklepie jednym takim właśnie ala Dino:) ale TP chyba przecena jakąś była , ogólnie ja nie kupuje właśnie w takich sklepach bo to w chuj kasy ciągną

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mus :) musiała mi się literówka zrobić. ;)
    No ceny masakra w niektórych sklepach

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Tak mus :) musiała mi się literówka zrobić. ;)
    No ceny masakra w niektórych sklepach
    Spoczko kochana spoczko ,bron boże bez czepiania się z mojej strony spokojnie:)
    No ! Ja to w Pepco cos wyskubie i w takich sklepikach osiedlowych no i do lumpeksu mam zamiar się wybrać we wrześniu poszperac bo można niektóre na prawdę nowe lub super zadbane ciuszki upolować a cenie mega taniej . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowego do ubrania to chyba nic nie kupię. A resztę wyprawki to tylko przez internet, ewentualnie w Pepco właśnie. Polecam Wam dziewczyny tego sprzedawcę, fajpwe ceny. Butelka aventa poniżej 20zł :)
    http://allegro.pl/listing...p?us_id=5927936
    rzeczy takie pielęgnacyjne, higieniczne to wszystko tam kupię. Pieluszki tetrowe, flanelowe w Pepco bo tanio tam jest.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Byłam dzisiaj z mężem na spóźnionym rocznicowym obiedzie (miała być kolacja, ale nie chciało nam się czekać :P) i standardowo dostałam bukiet słoneczników (bo na weselu mieliśmy te właśnie kwiaty) :)

Tygrysku, mam prośbę, jak będziesz miała chwilę to przeczytaj proszę znaczenie imienia Dawid http://www.ksiegaimion.com/dawid i wypowiedz się, czy ten opis jest adekwatny do charakteru Twojego męża. Jakoś nie podoba mi się ten opis i zaczęłam się zastanawiać nad zmianą imienia dla Juniora :P

tygrys73 lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Hej! Byłam dzisiaj z mężem na spóźnionym rocznicowym obiedzie (miała być kolacja, ale nie chciało nam się czekać :P) i standardowo dostałam bukiet słoneczników (bo na weselu mieliśmy te właśnie kwiaty) :)

Tygrysku, mam prośbę, jak będziesz miała chwilę to przeczytaj proszę znaczenie imienia Dawid http://www.ksiegaimion.com/dawid i wypowiedz się, czy ten opis jest adekwatny do charakteru Twojego męża. Jakoś nie podoba mi się ten opis i zaczęłam się zastanawiać nad zmianą imienia dla Juniora :P
    Mmmmm , słoneczniki ! <3
    Jak się czujesz ? Co z Toba kochana ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam na ślubie 2 duże bukiety ze słoneczników :) cuda :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku ja nie kupuję butelek aventa :) Siostra mi kupi zestaw w Irlandii :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest mi już naprawdę ciężko Kochana, ale jakoś chodzę (dzisiaj nawet ogarnęłam mieszkanko i upiekłam muffinki :P). Młody często się rusza, ale czasami to jest naprawdę bolesne :/ dlatego w sumie chciałabym, żeby już wyłaził. Szykuję się do szpitala na środę i mam nadzieje, że nie będę musiała długo czekać na rozwiązanie.

Ja też uwielbiam słoneczniki :)<3

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech mały luzuję i wychodzi niech już mamusi nie męczy :D <3

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia czyli juz wszystko toz toz ale zobacz jak pięknie juz wytrzymaliscie , ciąża donoszona o nic juz martwić się nie musisz:) zdrów jak rybka na pewno .
    A ze ciężko domyslam się haha Ja mam 7 nie cale tyg różnicy z toba a tak na prawdę to nie dużo a czuje juz jak to jest haha: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy już obie z Rah i Moką jesteście na mecie praktycznie :P Potem następny bum w styczniu ja i Mordeczka :P

Mordeczko mogłabyś mi jakąś siostrę podrzucić?? Hmm ?! :p Mi nikt butelek nie kupi buu :(

Agniesja ze sporym zaskoczeniem to przyznaję, ale wiele się zgadza. co jest nieprawdą- że Dawid lubi osądzać, i wtrącać się we wszystko oraz to, że nie ma przyjaciół i robi tylko to co sprawia mu przyjemność i że nie boi się samotności (będzie mnie zawsze błagał żebym nie odchodziła) A reszta w sumie się zgadza O.O Skopiuję ci to co opisuje mojego Dawida, ale wiesz, ja bym się nie kierowała takim opisem przy wyborze imienia :D

Dawid to bardzo aktywny i ruchliwy mężczyzna. Jego słabym punktem jest duma – nieustannie chce imponować i zdobywać aprobatę otoczenia. Dawid jest nadto pomysłowy, ambitny i konsekwentny. Posiada zdolności organizatorskie oraz zmysł dyplomaty.
    Dawid w głębi duszy jest bardzo czuły i wrażliwy(BARDZO W GŁĘBI DUSZY :P)
    Jest niestety wielkim egocentrykiem. Rzadko przejmuje się i interesuje opinią innych, również w kontekście własnej osoby. Zachowuje zimną krew i dowcip nawet w mało komfortowych sytuacjach. Jego imię niesie ze sobą niezwykły dynamizm i energię. Dawid nierzadko zmienia swoje otoczenie i miejsce zatrudnienia. Posiada umysł ścisły. Może również odnosić sukcesy sportowe. Jeśli zapanuje nad swą popędliwością i odnajdzie odpowiednie zajęcie – sukces gwarantowany! Jest to bowiem mężczyzna o nieprzeciętnej inteligencji – bardzo szybko pojmuje zarówno całość jak i szczegóły danego problemu. Z łatwością wykonuje skomplikowane wyliczenia w pamięci. Ma wiele zapału i wielkie możliwości, ale także swój własny plan na życie. Jest ambitny i konsekwentny w działaniu. Wiele czasu poświęca na pogłębianie własnej wiedzy i rozwój osobisty. Cechuje go ponadto staranność i precyzja. Nigdy też nie odkłada na później swej pracy.

Od siebie dodam, że nie umie ukryć emocji, zwłaszcza negatywnych!! nerwowy jak mało kto i klnie jak szewc jak się wkurzy i drze ryja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 17:38

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa informacja o imieniu Dawid :)
    No i nich Irlandii są tańsze te butelki :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 425 426 427 428 429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ