STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko oby to było do listopada najpóźniej... No do polowy listopada. Kurde nie wiem czy faszerowac męża witaminami czy nie... Chodzi mi o promen, wiem ze nie zaszkodzi ale lekarz i laborant powiedzieli ze przy tej ilości (ma 199) i żywotności (81%) nie potrzeba... Tylko ich ruchliwość była marna, tylko 21 przy 4 dniach abstynencji... Jest możliwość aby np kochając się co dwa dni albo codziennie ona się poprawiła, była lepsza?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
To tak trzeba zrobić. Obyś miała rację :p, ale jak się zgodzi to witaminki tez mu dam :d. Może mnie nie będzie zas sie wkurzal ze tylko co dwa dni chce ;p. Chociaż teraz będę mieć pewność kiedy mniej więcej będzie owulacja[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mordeczka wrote:Też tak po domu chodzę jak jest gorąco.
Ja robię muz jabłkowy na zimę.
No ciepło dziś lecz nie skwar wiec fajnie ale mega umeczona jestem , poszlabym spać ale dnia nie chce marnowac: ( -
hej Girl25 na ruchliwość to dobra kawka godzinę przed
Ja dzisiaj trochę pojeździłam po Łodzi po sklepach z rzeczami dla dzieci. Wniosek nr 1- w Smyku wszystko droższe o 100% niż gdzie indziej Dosyć tanio jest chyba w MamaiJa. Drogo też w Bejbi i w Dino. -
tygrys73 wrote:hej Girl25 na ruchliwość to dobra kawka godzinę przed
Ja dzisiaj trochę pojeździłam po Łodzi po sklepach z rzeczami dla dzieci. Wniosek nr 1- w Smyku wszystko droższe o 100% niż gdzie indziej Dosyć tanio jest chyba w MamaiJa. Drogo też w Bejbi i w Dino. -
Mordeczka wrote:Tak mus musiała mi się literówka zrobić.
No ceny masakra w niektórych sklepach
No ! Ja to w Pepco cos wyskubie i w takich sklepikach osiedlowych no i do lumpeksu mam zamiar się wybrać we wrześniu poszperac bo można niektóre na prawdę nowe lub super zadbane ciuszki upolować a cenie mega taniej .
-
Nowego do ubrania to chyba nic nie kupię. A resztę wyprawki to tylko przez internet, ewentualnie w Pepco właśnie. Polecam Wam dziewczyny tego sprzedawcę, fajpwe ceny. Butelka aventa poniżej 20zł
http://allegro.pl/listing...p?us_id=5927936
rzeczy takie pielęgnacyjne, higieniczne to wszystko tam kupię. Pieluszki tetrowe, flanelowe w Pepco bo tanio tam jest. -
Hej! Byłam dzisiaj z mężem na spóźnionym rocznicowym obiedzie (miała być kolacja, ale nie chciało nam się czekać ) i standardowo dostałam bukiet słoneczników (bo na weselu mieliśmy te właśnie kwiaty)
Tygrysku, mam prośbę, jak będziesz miała chwilę to przeczytaj proszę znaczenie imienia Dawid http://www.ksiegaimion.com/dawid i wypowiedz się, czy ten opis jest adekwatny do charakteru Twojego męża. Jakoś nie podoba mi się ten opis i zaczęłam się zastanawiać nad zmianą imienia dla Junioratygrys73 lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:Hej! Byłam dzisiaj z mężem na spóźnionym rocznicowym obiedzie (miała być kolacja, ale nie chciało nam się czekać ) i standardowo dostałam bukiet słoneczników (bo na weselu mieliśmy te właśnie kwiaty)
Tygrysku, mam prośbę, jak będziesz miała chwilę to przeczytaj proszę znaczenie imienia Dawid http://www.ksiegaimion.com/dawid i wypowiedz się, czy ten opis jest adekwatny do charakteru Twojego męża. Jakoś nie podoba mi się ten opis i zaczęłam się zastanawiać nad zmianą imienia dla Juniora
Jak się czujesz ? Co z Toba kochana ?
-
Jest mi już naprawdę ciężko Kochana, ale jakoś chodzę (dzisiaj nawet ogarnęłam mieszkanko i upiekłam muffinki ). Młody często się rusza, ale czasami to jest naprawdę bolesne dlatego w sumie chciałabym, żeby już wyłaził. Szykuję się do szpitala na środę i mam nadzieje, że nie będę musiała długo czekać na rozwiązanie.
Ja też uwielbiam słoneczniki -
Rybcia czyli juz wszystko toz toz ale zobacz jak pięknie juz wytrzymaliscie , ciąża donoszona o nic juz martwić się nie musisz:) zdrów jak rybka na pewno .
A ze ciężko domyslam się haha Ja mam 7 nie cale tyg różnicy z toba a tak na prawdę to nie dużo a czuje juz jak to jest haha: D
-
Wy już obie z Rah i Moką jesteście na mecie praktycznie Potem następny bum w styczniu ja i Mordeczka
Mordeczko mogłabyś mi jakąś siostrę podrzucić?? Hmm ?! :p Mi nikt butelek nie kupi buu
Agniesja ze sporym zaskoczeniem to przyznaję, ale wiele się zgadza. co jest nieprawdą- że Dawid lubi osądzać, i wtrącać się we wszystko oraz to, że nie ma przyjaciół i robi tylko to co sprawia mu przyjemność i że nie boi się samotności (będzie mnie zawsze błagał żebym nie odchodziła) A reszta w sumie się zgadza O.O Skopiuję ci to co opisuje mojego Dawida, ale wiesz, ja bym się nie kierowała takim opisem przy wyborze imienia
Dawid to bardzo aktywny i ruchliwy mężczyzna. Jego słabym punktem jest duma – nieustannie chce imponować i zdobywać aprobatę otoczenia. Dawid jest nadto pomysłowy, ambitny i konsekwentny. Posiada zdolności organizatorskie oraz zmysł dyplomaty.
Dawid w głębi duszy jest bardzo czuły i wrażliwy(BARDZO W GŁĘBI DUSZY )
Jest niestety wielkim egocentrykiem. Rzadko przejmuje się i interesuje opinią innych, również w kontekście własnej osoby. Zachowuje zimną krew i dowcip nawet w mało komfortowych sytuacjach. Jego imię niesie ze sobą niezwykły dynamizm i energię. Dawid nierzadko zmienia swoje otoczenie i miejsce zatrudnienia. Posiada umysł ścisły. Może również odnosić sukcesy sportowe. Jeśli zapanuje nad swą popędliwością i odnajdzie odpowiednie zajęcie – sukces gwarantowany! Jest to bowiem mężczyzna o nieprzeciętnej inteligencji – bardzo szybko pojmuje zarówno całość jak i szczegóły danego problemu. Z łatwością wykonuje skomplikowane wyliczenia w pamięci. Ma wiele zapału i wielkie możliwości, ale także swój własny plan na życie. Jest ambitny i konsekwentny w działaniu. Wiele czasu poświęca na pogłębianie własnej wiedzy i rozwój osobisty. Cechuje go ponadto staranność i precyzja. Nigdy też nie odkłada na później swej pracy.
Od siebie dodam, że nie umie ukryć emocji, zwłaszcza negatywnych!! nerwowy jak mało kto i klnie jak szewc jak się wkurzy i drze ryja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 17:38