STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko wtedy co i Ja mam:) hihi
Mam 5 USG 3 d i 16 zwykle u lekarki bo Ja to juz co 2/3 tygodnie wizyty i obserwacja hehe
Mnie na szczęście nic nie puchnie i do tej pory nosze luźno pierścionek zaręczynowy:)
Tygrysiak pewnie ze każdy rośnie po swojemu . Belly zawsze o tydzień wczesniej miesiąc pokazuje:) wiec spoko -
tygrys73 wrote:Ale fajna piłka Zakrecona
Jaka anorektyczka ostatnio zdj wstawiła do galerii. Chyba 9tc
A ta w majtach białych znów szarzuje z fotami no ale jedna to przeginka ! Ja wiek ze nie każdy jest idealny , sama do idealnych nie naleze ale wrabala taka okropna fotke z mega celulitem i co ? Nic z brzucha prócz sadelka i celulitu i biała bielizna ! Ma jedna: o ?!
Wgle zszokowana jestem , wiem ze każda kobieta i jej brzusio rośnie indywidualnie ale tam laski w 16-19 tc miały większe brzuchy ode mnie hahaha
Tygrysiak teraz widać ze w ciąży jestem nie ?! Haha no piłeczka piłeczka się zrobiła to prawda -
Dokładnie Zakrecona bardzo szybko ci wyskoczył haha :p nie no bez jaj, laski w moim tygodniu mają piekne balony z przodu a ja spokojnie moge jeszcze ukryc ciąże.
No niektóre wstawiaja zdjecia z 7-8tc pokazujące tłuszczyk i piszące że to ciąża -
tygrys73 wrote:Dokładnie Zakrecona bardzo szybko ci wyskoczył haha :p nie no bez jaj, laski w moim tygodniu mają piekne balony z przodu a ja spokojnie moge jeszcze ukryc ciąże.
No niektóre wstawiaja zdjecia z 7-8tc pokazujące tłuszczyk i piszące że to ciąża
No nie ? Na koniec 7 miesiąca mi wyskoczył , 2 dni temu zaczelam 8 i wgle jestem w szoku: D -
Dzień dobry:)
Kurcze sobota a Ja juz nie spie :> świetnie a dziś dzień taki pełen wrażeń .
( dalsza część wypraski kupowana będzie) ...
Dea oj kurcze to faktycznie mega rzadko przyjeżdża
Weekendowe plany to ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 05:41
-
Mordeczka ja też 5.09 idę na 18tke . Witam dopisze się i tutaj, jestem z 26.01 ja wtedy chciałabym być najpóźniej w 2 gim miesiacu bo umowę o pracę mam do końca roku a pozniej nie wiem co będzie... Także chce wykorzystać... Tylko będę ze wspomagaczami działać od połowy września jak dobrze pójdzie. Plus to ze wrzesień mam calutki wolny wiec i w spokoju można zachodzić i fasolka się zagniezdzi w spokoju[link=https://www.suwaczki.com/][/link]