STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moj lekarz na szczescie zaswiadczenia, l4 i recepty wypisuje bezplatnie. Tylko za wizyte bierze. Tak to jest chore... a politycy sobie znowu pensje o 500 zl podniesli.... to obiecane rodzinne po 500 zl na kazde dziecko tez bylo chyba tylko obietnica bo jakos dziwnym trafem po wyborach sprawa ucichla... ech... szkoda slow na ten nasz kraj... dziwia sie ze mlodzi wyjezdzaja i namawiaja na robienie dzieci... tylko niech jeszcze wykarmia te dzieci za 3 tysiace zlotych miesiecznie (z dwoch pensji) po oplaceniu rachunkow, zakupow (tych podstawowych)..... porazka,.... a oni laskawie nam dadza 80 zl na jedno dziecko i za to mamy kupic mu pampersy, jedzenie? ha, smieszne![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl mój lekarz też wszystko wypisuje bezpłatnie, w ogóle jeśli nie ide do niego na monitoring to idę do przychodni na NFZ bo on przyjmuje tak i tak. w przychodni nic nie płace, a za monitoring bierze między 30 a 50zł jak mi dziewczyny mówiły w przychodni. ode mnie wziął 40zł ostatnio w 10 dniu cyklu a w 14 nie wziął nic.
-
Czesc dziewczyny .
Dea no faktycznie masz spore odchylenie LH do FSH co świadczy o policystycznych albo rezerwie wyczerpującej się . Dobrze , ze zdecydowalas się na monitoring on tez dużo powiedziec może ...
Kochana nigdy nie mów więcej ze zalujesz ze przezylas wypadek: ( nie wolno Co tak mówić kochana , nie wolno !
Jak mija dzień ryby ?