STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku ja mieszkam w małym miasteczku i za bardzo nie mam gdzie z tym pójść. są jakieś prywatne małe labo ale nie wiem gdzie to raz a dwa pewnie jeszcze drożej mają. a do szpitala mi też nie po drodze jakoś było.... może następne hormony zrobie w szpitalu. w tym labo prawie każdy hormon 25zł, za to sie zdziwiłam bo jak ostatnio robiłam tsh+ft3+ft4 to zapłaciłam 75 zł a dziś na cenniku zobaczyłam 45zł. jest jeszcze coś takiego jak pakiet dla pań starających się o dziecko kosztuje 213zł ale nie pytałam co wchodzi w skład pakietu.
-
Tyrysku dobrze, że wszystko dobrze się skończyło:)
Wróciłam z genetycznych
U nas wszystko w porządku Maleństwo rośnie jak na drożdżach i ma już prawie 8 cm Mamy piękne zdjęcia rączek, paluszków, nóżek i wszystkiego co możliwe Wszystko Pani doktor pomierzyła i nie widziała nic niepokojącego
W szpitalu udało mi się też wstępnie zapisać Zapis taki właściwy będę mieć w przyszłym tygodniu, później jedna wizyta w październiku, żeby poznać lekarza/położną, a potem dopiero od grudnia będę do szpitala chodziła co miesiąc na wizytę Póki co mam chodzić do ginekologa, który mi potwierdził ciąże. Mam nadzieję, że Pani doktor będzie chciała mnie przyjmować póki co mam wizytę za 2,5 tygodniarah lubi tę wiadomość