STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ten gin co do niego chodze to on też przyjmuje na NFZ ale powiedział, że badania lepiej robić w prywatnym laboratorium niż w szpitalu więc tego się trzymam. przejde się tam jutro rozejrze co i jak i może któreś zrobie ale nie mówie, że na pewno.... ja też już od jakiś 11 lat nie słodze herbaty bo kawe niestety muszę mieć słodką.
-
Dea a wiesz o tym , ze namawia Cie w ten sposób do prywatnego laboratorium bo ma umowę z nimi podpisana ? bankowo . Mój kiedyś robił to samo aż powiedzialam ze pierdole . Ale jak kto woli:)
Ja kawy ogólnie wgle nie pijalam , w ciąży czasem rozpuszczalna sobie machne ale mogę bez cukru a jak mi się chce to max pol łyżeczki:) -
No i po mojej wizycie, pojechałam na darmo, bo lekarza nie ma a coś chyba z telefonem mam nie tak, bo nie dostałam wiadomości żadnej:/ Ale udało się zapisać na jutro na rano, więc od nowa będzie stres. A jak dobrze pójdzie to ruszam po badaniach prosto na zapis do szpitala, więc jutro o kciuki proszę nadal :prosi:
Dea28, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Oczywiście że będziemy trzymać kciuki Dobrze że udało Ci się umówić na jutro wizytę A ten zapis do szpitala kochana to do czego ?