STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysiak a wiesz ze to co opisujesz to może mały być ze cały plecami i pypka się wystawi ??? Mój został kiedyś tak przyłapany na USG hahaha .
Mordeczko no stawiać na pewno się zacznie , tego nie unikniesz ale oby pod sam koniec dopiero .
Girl spełni a jak: D -
No Zakrecona on sie tak wierci ze bym sie nie zdziwila hehe.
Właśnie Mordeczko oby jak najpozniej. Ja mam wrażenie ze skoro moja macica tal wcześnie produkuje te skurcze to ja nie dotrzymam do terminu. Mi to sie pojawiły tak w 19tc o chyba nie ma dnia zebym nie miała ich -
Mordeczko tak , to te skurcze a pod sam koniec takie napinania plus bol okresowy to przepowiadajace
Mnie tez w 18 /19 tygodniu jakoś raz na ruski rok się zaczęły:) i to normalny czas . Chociaż Ja je miałam raaaaaz na ruski rok , dopiero w 7 miesiącu częściej dostawalam więcej później znów spokój a teraz tez raz na tydzień może takie sa -
Spełni ale oby szybko :p. Chociaż jak u nas niby nawet jak dziewczyna zachodzi miesiąc przed końcem umowy to ma normalnie i płatne l4 i macierzyński to jak ja powiem 3 tygodnie przed to może tez się będzie liczyło...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tak dokładnie takie jak Mordeczka napisała tylko ze jak np. Jak Ty byś teraz miała takie jak przepowiadajace to na pewno nie to wiec trzeba do lekarza jechać .
Ale juz kolo 30-40 tygodnia mogą się zdarzyć ale rzadko na poczatku a później coraz bardziej juz:)
Laski bez stresiku lecimy z ciazami ZDROWYMI ! :d i przede wszystkim wszystko poznajemy z czasem , nie ma co na zapas się stresowac hihi . -
Powinno się liczyć
Pewnie że tak tym bardziej że przy pierwszej ciąży wszystko jest nowe i wszystkiego musimy się uczyć Później już tylko lepiej będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:30
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs