STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany jak mnie krzyż boli ...
Dziś taka rozjebunda jestem , ze tak nie ładnie powiem , ze szok .
Misiek paczke mi przysłał z UK i muszę rozpakowac a sił brak ... A muszę bo od rana wstawie pranie odrazu. Czekam na M jak Milosc i spać !
Jutro parę rzeczy do zalatwienia -
Moje ciuszki tak: D dla małego juz ciuszkow nie kupujemy bo mamy dużo za dużo ,n będzie przebierany z 5-6 razy dziennie chyba haha . Następne na koniec zimy początek wiosny kupować w większych ilościach będziemy a teraz jedynie dokupić cos na pewno się dokupi ale bez szaleństwa , na razie mamy wszystko:)
-
No My mamy pokupowane i dostalismy stad tyle:) ale na zapas kupować nie kupowalismy typu na lato cos takiego bo to sensu nie ma , przyjdzie na to czas a po worach walac ubranek nie chce !
Mamy do rozmiary 56-68 ubranek naszykowane wiec jak mały będzie miał 60 to 58-62 włoży juz jak mniej to jeszcze lepiej bo będzie na dłużej je miał , mniej więcej do wiosny:) -
Na BN to i barszczyk i grzyboweczka ! Oj jej ! doczekać się świat nie mogę bo licze na to ze D przyleci ( wolne dostanie może ale to tak 50/50 ) i spędzony w gronie rodziny święta a nie sami w UK: ( jak w tamtym roku ... A pozatym będą to pierwsze święta Oskarka !
-
Klimat świat , moja własną rodzina ! To ubieranie choinki , szykowanie sibie i domu , prezenty ah , i mój synus wymarzony u mego boku ! Tak całkiem inaczej
Od nowa siła magi świat się pojawi w sercuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:31
-
hej,ja dziś po monitoringu,PCOS wykluczone,LH i FSH super,doktor powiedzial ze nie patrzy sie na stosunek jednego do drugiego,tylko na normy a te mam super.staranka jutro i sroda,czwartek kolejny monitoring.teraz mam 5 pecherzykow
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Czesc .
Dea to dobrze słyszeć. Oby wszystko się dobrze skonczylo , jak nie teraz to niedługo na pewno !
Co do LH i fhs co lekarz widzę to opinia , wszystkie laski z forum co znam i ogólnie Ja po swoim leczeniu mogę powiedziec , ze liczy się stosunek tego , zawsze nam to liczyli i nie u jednego się lekarza leczylam i każdy liczył no ale to tylko takie moje stracenie w kontekst .
Najważniejsze ze powiedział Ci ze ok ...
Teraz kciuki zaciśnięte mocno !