X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Ona a jakbyś spróbowała zjeść suszone śliwki i popić maślanką. ? Może by Ci pomogło. ?
    spróbuję, może coś ruszy.
    Ostatnio po śliwkach świeżych mnie ruszyło, tylko teraz mam do nich uraz, ale moze warto sprobowac i to.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Żeby zakleilo Ci jelita musialabys pić chyba po piec szklanek dziennie , sprobuj jedna jak Ci pomoże to luzik to dziennie jedna nie zaszkodzi. ja nie pijalam dużo wody przy siemiu i nic a nic mi nie było . Zawsze zamiast glutka możesz wypić wodę z siemia , ziarna samej wrzątkiem i parę minut pod przykryciem i pijesz
    najpierw musze siemie znalezc, bo tu ciezko o to. szczegolnie tu gdzie mieszkam teraz.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co jak znajdziesz takie sypane w ziarnach będzie ok tez:) polskie sklepy jeżeli gdzieś masz to powinno być cos

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam ze osoba którym się kończy umowa na czas określony w dniu porodu przysługuje nie urlop a zasiłek macierzynski wiec w sumie na jedno wychodzi ale jeszcze dziś albo jutro podejde do zusu i się dopytam

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wiesz co jak znajdziesz takie sypane w ziarnach będzie ok tez:) polskie sklepy jeżeli gdzieś masz to powinno być cos
    mam polski sklep blisko ale nie maja siemienia.
    własnie jak znajde to tylko w ziarnach nide inny.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka jest super pod względem macierzynskiego i l4 w ciazy. Dowiedziałam się że bez względu na to czy mam miesiąc do końca umowy czy tydzień i tak po przeniesieniu zwolnienia umowa zostaje przedłużona do dnia porodu a pozniej mam zasiłek macierzynski. Teraz juz mogę być spokojna i mieć nadzieję ze zajde w ciaze chociaż do polowy grudnia

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl a skąd u Ciebie ta pewność że nie przedłużą Ci umowy ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl i super! Widzisz:) podzielam Mordeczko pytanie , juz raz pytalam o to Cie ale nie pamiętam czy odpowiedziaolas czy nie: D

Ona nawet taki wystarczy , Ja taki pilam i raz w ziarnach a raz ten drugi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpowiedzialam :p. Nie mam tej pewności, wiem jedynie ze rzadko to robią a ja jestem chyba słabym pracownikiem bo cały czas na kasie siedzę a inni nawet ci którzy przyszli po mnie są wysylani na sklep a ja cały czas na kasie bo jak twierdzą robie błędy typu ze coś źle wybije i mimo że zaraz naprawiam błąd bo go zauważam to to jest liczone wciąż jako błąd... Ale to wszystko przez to ze tam musi być tępo... Trzy razy wbilam coś co jest na klawiaturze zaraz kolo podsumowania paragonu, raz tego nie zauważyłam i klient się wrócił a takto juz zwracam na to uwagę i jak zdarza mi się wbić to od razu wycofuje ale i tak mają to gdzieś w komputerze... Albo ochrona kabluje... Ale to wszystko jest przez to ze mamy byc szybcy i kasować klientów bardzo szybko, na przeskanowanie 25 produktów mamy minute i nieważne czy to owoce, warzywa na które mamy szybkie kody czy inne produkty. Jedyny mój plus ze znam wszystkie kody na pamięć i za to mnie rejonowa pochwaliła ostatnio bo była pod wrażeniem ( co miesiąc mamy z kodow egzamin)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:50

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl bede trzymać kciuki mocno żeby jednak przedłużyli :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej trzymajcie żebym do polowy grudnia była w ciąży :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 15:14

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To na pewno. ;) stanie się tak. :) !

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby. Trochę już się mniej spinam żeby zajsc w tym jednym miesiącu. Wiec może prędzej w nim zajde jak moge go w pewnym sensie zlac :-P. Ale jak mam dość ładne pecherzyki po samym duphastonie to może w połączeniu z clo będzie ta wymarzona udana owulacja? Musze tez zadbać o moje endometrium chyba że gin da mi coś na jego wzrost przy clo. Sam mi powiedział ze są juz dużo ładniejsze niż poprzednio i mimo że widać było dominujacy to niestety są za małe ale oby clo pomogło, najlepiej od razu

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana clo pomoże na pewno na pęcherzyki , pij siemię i jedź orzechów dużo one pięknie poprawiają endo i wino !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A migdały nie lepsze? A wino jak czesto? Od którego dnia cyklu i do którego?

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to możesz pić tak długo jak chcesz no oczywiście do czasu zobaczenia dwóch kresek na teście. ;) a od owulacji jedz ananasa i suszone morele niektóre laski też jadły pistacje ale nie wiem czemu służą. :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzyja zagniezdzeniu? Ananasa mogę ale moreli suszonych chyba nie zjem :p, chociaż nigdy nie jadłam to może dziś kupie i spróbuję. Ananas świeży? Czy też z puszki tez może być?
    Lampkę wina, dwie czy więcej? I wytrawne czy obojętne? :-P. Kiedyś chyba czytałam ze wytrawne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:17

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ananas świeży bo musisz go jeść z tym twardym środkiem suszone morele są nawet nawet ;) co do wina to nie wiem bo ja nie piłam bo nie lubię :/

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie ma znaczenia jakie , byle by czerwone pij ile chcesz: p
    Tak , ananas świeży ale ze środkiem tym twardym musisz jeść to po owulacji bo sprzyja podobno zagnieżdżenia a orzechy wszystkie rodzaje na endo możesz jeść . Moreli sama bym nie zjadła bo ja np. Nie cierpie owoców suszonych: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ