STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Dokładnie . Ja śliwki suszone lubie i tylko tyle jadłam z suszonych. . Ja śliwki suszone lubie i tylko tyle jadłam z suszonych.
 Hehe troche sie nakreciłam bo dzis przypadkowo dowiedzialam sie że mam do wydania 200 zł w bonach do 20 wrzesnia albo do konca , tego nikt nie pamieta. Troche do dupy bo mozna tylko jednorazowo wydac... no ale coz, zrobie sobie jakis zapas plynow i itp. chemikaliow. Te plyny na tluszcz (te typowo biedronkowe) sa naprawde dobre i nawet lepsze od cifu i przez pol tansze. Szkoda że nie jestem juz w ciąży bo bym mogla jakies pieluchy juz kupic, a tak to bez sensu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:49 [link=https://www.suwaczki.com/] [/link] [/link]

- 

Hehe to nie będę się wyglupiac i kupować. Chyba ze nawet jak wykupie zapas to mi te 30 zl zostanie albo i 60. Zapasy pieluch będę robić jak będę już w ciazy. Teraz zaś bym mogla zapeszyc a już przestałam kupować ciuszki itp.[link=https://www.suwaczki.com/] [/link] [/link]

- 

Girl ales ty w goracej wodzie kąpana :p
 Laski u mnie szyjka długa, ph 4,5 a na braxtona dostalam leki rozkurczowe. Ogólnie jest ok pomijajac zachowanie mojego meza który prawie sie przyznal ze zaluje dziecka serce pęka na pół ale jestem przyzwyczajona serce pęka na pół ale jestem przyzwyczajona
- 

Tygrysku jak to ???? :o co takiego powiedział ? Aż się we mnie zagrzalo...

Girl nie kupuj pampersow , sensu nie ma . A kosmetyki jakieś np. Żebyś kupiła sobie ? Chemia do domu jakieś dodatki: D dasz rade
 PH niższe ale ładne:) szyjka najważniejsze ze długa , no i dobrze ze masz rozkurczoweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:05 
- 

No powiedzial ze jest na siebie zły, nie wiem chyba go to za dużo wydatków kosztuje nieważne mam go w dupie.
 Ej jedna styczniowka napisala ze ma szyjke 3cm i lekarz jej powiedział ze krotka a ja mam wpisane 2/0 i mi mówi ze długa..(badanie palpacyjne) i w szpitalu tez tak mialam i nic nie mowili na to...Zakrecona ty sie dobrze orientujesz? What the fuck?
- 

Trochę za późno bo to juz 18 dc, od 4 dni biorę duphaston i za tydzień kończę i dostane @. Gdyby to był wyznacznik tego ze dziś mam owu to byłoby fajnie bo wczoraj kolo 1 w nocy serduszkowalismy , ale i tak pewnie nic z tego bo nawet jakby to była owu to za krótko będę teraz brać progesteron a pozniej będzie spadek i nie zdąży się zagniezdzic...
                                [link=https://www.suwaczki.com/] , ale i tak pewnie nic z tego bo nawet jakby to była owu to za krótko będę teraz brać progesteron a pozniej będzie spadek i nie zdąży się zagniezdzic...
                                [link=https://www.suwaczki.com/] [/link] [/link]

- 

Girl biorąc progesteron od 16 dc nawet to nie ma znaczenia , Ja miałam tak dupka a owulacja w 23 DC ... Jak jest ciąża to potem nie spada. No lipka , ze tak późno juz , teraz tylko czekać 

Tygrysku ale kozę nie miał tego na myśli kochana , a jeśli tak to w chuuuuj źle się zachował .
 Co do szyjki to jak mógł stwierdzić palcami ile masz cm ? mógł stwierdzić czy jest miękka czy twarda i rozwarcie czy nie i na ile a cm jedynie USG dopochwowe oceni . Jak masz 2 cm szyjkę to jest krótką szyjka: o 3 cm to taka sredniawa , Ja mam 4.5 cm i mam dluuuugasna mógł stwierdzić czy jest miękka czy twarda i rozwarcie czy nie i na ile a cm jedynie USG dopochwowe oceni . Jak masz 2 cm szyjkę to jest krótką szyjka: o 3 cm to taka sredniawa , Ja mam 4.5 cm i mam dluuuugasna
- 

Smialabym się jakby się teraz udało bo teraz się nawet nie staramy, kochamy się jak nam się podoba a ja mimo że wiem ze to połowa cyklu,to i tak nawet cienia nadziei sobie nie robie. A w tym cyklu dupka biorę od 14 dc a to za wczesnie chyba ale stwierdzilam ze na owu nie mam szans i chce okres przyspieszyć nawet o 1 dzień[link=https://www.suwaczki.com/] [/link] [/link]

- 

Bardzo dziwne , no niby najważniejsze ze nie ma rozwarcia ale przy szybko skracajacej się szyjce tak i w tym tyg pessar muszą założyć bo jak skróci się bardziej to i rozwarcie się zrobi a wtedy juz ale ze nie w szpitalu i podtrzymywanie .
 Tylko się nie stresuj spokojnie kiedy masz wizytę ? Jak bedziesz popros o USG dopochwowe i dokładny pomiar szyjki albo może prywatnie ??? kiedy masz wizytę ? Jak bedziesz popros o USG dopochwowe i dokładny pomiar szyjki albo może prywatnie ???
- 

Kotus nawet biorąc dupka może owulacja wystąpić tak jak u mnie . Także wiesz , myślisz za dużo to widać ! Ale relax i do dziełaGirl25 wrote:Smialabym się jakby się teraz udało bo teraz się nawet nie staramy, kochamy się jak nam się podoba a ja mimo że wiem ze to połowa cyklu,to i tak nawet cienia nadziei sobie nie robie. A w tym cyklu dupka biorę od 14 dc a to za wczesnie chyba ale stwierdzilam ze na owu nie mam szans i chce okres przyspieszyć nawet o 1 dzień