STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja widziałam juz parę dni temu na wrzesniowkach. Kochana gratuluje Ci z całego serduszka :*
Tygrysku dokładnie , lepiej leżeć i się nie przemeczac bo tu jednak chodzi o małego czlowieczka . A na pewno będzie wszystko dobrze . 3 z przodu i tak za chwile w sumie osiagniesz .
Mordeczko zazdroszcze:) Ja dziś kapiac się zasnelam w wannie hahaha taka zmęczona byłam ...
Girl niby ok 20 mm powinny mieć ale mojej znajomej udało się w cyklu gdzie pękł pecherzyk o średnicy 15 mm:) także reguły nie ma , mnie jajniki bolaly pamietam w owulację i po niej dwa , trzy dni nawet ... -
Obejrzalam to 600 gram ...
Program fajny , przykro jak się tak patrzy na dzieciaczki walczace o życie ale o dziwo nawet łza mi nie uronila się . Ciarki miałam przy tej Amelce 620 gram ale zero płaczu i wzruszenia niestety
Mordeczko pierwszy odcinek był i wszystkie żyły dalszy ciąg od 14 września , od poniedzialku do piątku o 18 chyba z groszem -
Na TVP2 ale wczoraj była emisja pierwszego odcinka i 8.09 ma być kolejny. Ale na ipla sobie obejrzyj, wpisz w wyszukiwarce ipla.pl i później tytuł filmu albo w googlach tytuł i obok ipla
Ech fajne uczucie jak taki mały maluch się przytula podczas zasypiania... Mam nadzieje ze niedługo doswiadcze tego ze swoim maluchem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:03
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzięki Dziewczyny Wszystko póki co w porządku, dochodzę do siebie po cc. Karmię cycem, więc moje brodawki są na skraju wytrzymania, ale wierzę że podołają wyzwaniu Mam nadzieję, że u Was też wszystko dobrze i trzymam mocno kciuki za każdą z Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:52
tygrys73, Asiula86, ZakręconaOna, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Agniesja Dawidek jest PRRZEŚLICZNY, naprawdę rzadko noworodki są tak naprawdę piękne, bo mają zapuchniete ryski i w ogóle ale wy chyba musicie być naprawdę ładnymi ludźmi zazdroszczę synusia ze juz go masz ale tak pozytywnie :* super ze karmisz
Zakrecona dobrze ze nie beczałaś. Nie powinnysmy sie wzruszac za mocno. Jade kupic ciśnieniiomierz bo mi rośnie ostatnioagniesja lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kochane za miłe słowa Myślałam, że tylko mi się aż tak podoba Normalnie mogłabym patrzeć na niego godzinami, co zresztą robiłam w szpitalu
Niestety Mordeczko, ale zanim zrobili mi cc 15 h próbowałam urodzić naturalnie Poród stanął na 7cm rozwarcia i nie było postępu a to chyba dlatego, że Mały okręcony był pępowiną 2 razy. Dobrze, że nie zdążyła się zacisnąć. Tak więc przeżyłam 2 porody jednego dnia
Tygrysku, a co się u Ciebie dzieje? Wybacz, ale po prostu nie jestem w stanie Was nadrobić. -
Agniesja, gratulacje! Mały słodziak :*
agniesja lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0