STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie , linijki nie wkładał ale nie mogą na zapas wpisać . Jak masz wizytę we wtorek to popros o zmierzenie , dokładne pomiary . Ja mam w środę wizytę tez mierzenie wszystko i pobieranie wymazu gbs . Ciekawe czy szyjka nadal taka długa czy juz zaczyna się skracać ile mały wazy jestem bardzo ciekawa
-
Dziś na pewno nie bo mój jest na wyjeździe, wraca w piątek. Także albo się uda teraz albo nie :p. Ech musze zniknąć po tym hsg bo inaczej będę myśleć a tak to może czymś się zajmę
Możliwe żeby dziś była owu jak 5 dni temu pecherzyk miał ledwo ponad 8 mm? Nie od dziś mnie kluje, już tak mam od wczoraj albo i przed wczoraj, ale dziś jest mocniej i wyraźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 23:20
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień doberek:)
Jak tam moje drogie ?
Co dziś w planach ??
U mnie pogoda nie zapowiada się dziś jakas szalowa znów pewnie dalej deszcz , deszcz i deszcz ... Muszę wyjść parę rzeczy załatwić znów , eh.
Pospac tez jakoś szczególnie nie pospalam bo co ROWNE 3 h było siku , rowniutenkie. Teraz luteine zapodalam i za pol h jakieś wstaje sniadanko robić dla siebie i Mamy bo siostra do szkoły jedzie . O ile nie zasne haha: P
-
Hej laski. Zakręcona u ciebie siku a mnie mały nie pozwalal sie położyć na boku. Zaczyna mnie wtedy tak strasznie mocno kopać i to w głupie miejsce bo czuję te uderzenia w...pochwie o.0... wiem ze to sie wydaje niemożliwe ale no czuje i nic nie poradze.mam nadzieje ze on tam nic noe popsuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:40
-
Tygrysku doskonale Cie rozumiem , sama nie raz miałam na poczatku takie obawy , kolo 30 tygodnia juz zniknęły a teraz nagle znów wróciły , ze to zaraz juz i tak ale jeszcze 3 tyg do donoszonej ciąży i nie chcialabym zeby wczesniej wyszedł eh ... Kobieta cala ciążę tak na prawdę ma stres ale trzeba go ogarniac w jakiś sposób bo nasze maluchy wszystko czuja
-
Dokładnie, ja zauważyłam, że mi twardnieje macica w stresie częściej...Ale naprawdę wiem, że będę się bać dopóki chociaż nie będę mieć tej 3 z przodu, chociaż tyle...Teraz nawet piszę pracę leżąc bokiem na łóżku żeby tej szyjki nie zamęczać. Zobaczę co mi powie ten na nfz on bardziej zwracał uwagę na szyjkę.
-
Wy spać nie możecie to pospałam za nas wszystkie. Nie dawno wstałam.
Tygrysku wszystko będzie i jest dobrze b;)
U mnie dzisiaj słoneczko świeci choć pochmurno.
No i witam się w 20 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:23
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Cześć Dziewczyny! Dawidek jest już na świecie Urodził się 03.09.2015 r. o godz. 1:45, ważył 3170 g, mierzył 54 cm i jest najpiękniejszym małym człowieczkiem jakiego kiedykolwiek widziałam
ona., tygrys73, Mordeczka, ZakręconaOna, rah, Dea28 lubią tę wiadomość