STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Asiula a Ty jak tam się czujesz ?
Dziękuję, bardzo dobrze Wysypiam się, jem regularnie. Dzisiaj byliśmy w kinie. Generalnie odpoczywam i nie przemęczam się Najbliższe dni będą decydujące
Ale będzie dobrze, musi byćSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Agniesja Dawidek jest przeslodki !!!
Coraz bardziej Oskara mojego doczekać się nie mogę
To nameczylas się biedna ... Najważniejsze ze juz po jesteś ze wszystkim . Jak maz na synka ???
Co do programu w TV mówili ze 14.09 beda puszczać w TV codziennie odcinki -
Asiula, Agniesji sie skończyła ciąża wiec teraz przejdzie na ciebie )
Agniesja to jest chore jak w tym kraju usilnie naciska sie na poród naturalny...przecież to było zagrożenie dla dziecka. Cymbaly zawsze czekają do ostatniej chwili.u nas nieciekawie, często mi twardnieje macica i ogólnie zle sie czuje. Jestem na lekach rozkurczowych i dużo lezeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:09
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
My zastanawiamy się nad adopcja rocznego golden retrievera. Młody prawdopodobnie ma problemy z emocjami, tak twierdzi pani zajmująca się adopcja. Potrzebuje dużo ruchu bo energia go aż rozpiera poza tym jest bardzo łagodny dla ludzi. Tylko zastanawiam się czy to dobry pomysł żeby teraz brać na siebie taka odpowiedzialnosc? Chociaż bym nie myślała o dziecku na razie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry , Ja nie spie od 5 juz wykapana , naszykowana w połowie owsianke będę zajadac:)
A potem zakupki , dalsze poszukiwania butów będą szły i może w końcu ten telefon zalatwie sobie , zobaczymy.
Mordeczko wspolczuje braku prądu , człowiek całkowicie ograniczony ! :o
Girl uważam tak samo jak Tygrysek co do psiaka -
Mąż zakochany w synku Zakręcona, podobnie do mnie
Tygrysku, mi się nie skracała szyjka, tylko profesorek, który założył mi pessar robi to profilaktycznie wszystkim pacjentkom A powiem Ci, że ja w sumir chciałam rodzić naturalnie, ale bez żadnych wspomagacz typu oxytocyna, która nasila skurcze. No i uważam, że przed samym porodem powinni robic usg, żeby wykluczyć np. owinięcie się pępowiną. -
Mordeczka wkurzona, bo sprzątać nie może hehe ja leżę z dupą, piszę pracę, nie sprzątam wcale. Boje się. tylko gotuję.
Agniesja to nie zrobili ci usg? Ja pitole, chyba będę krzyczeć w szpitalu o to usg no co to za problem podejrzeć Bąbla A z tym pessarem to wiesz co chyba sama bym wolała mieć założony czułabym się bezpieczniej