X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Zakręcona ma rację. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie dobrze u każdej kochane,pije właśnie Wasze i maluszków zdrowie :-)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    będzie dobrze u każdej kochane,pije właśnie Wasze i maluszków zdrowie :-)
    Dziękujemy: ) My za Twoje upijamy się sokami jak na razie
    A co to jakąś imprezke masz czy tak na odstresowanie się drineczek ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona Desperados Red po pracy :-) chętnie bym zmieniła tą pracę na inną ale trzymają mnie tu zarobki

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może powoli szukaj cos z podobnymi zarobkami , myślę , ze z czasem cos konkretniejszego może się znajdzie a również dobrze płatnego.
    :)
    Desperadosika lubię bardzo ale tego zwykłego:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały czas szukam ale ciężko u mnie w mieścinie. no nic ide spać bo Misiu mój już chrapie.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea a w mieście jakimś obok Was ?
    Macie pewnie auto , są pociągi , busy... ja wiem ze ciężej wtedy odrobinke jest bo te dojazdy ale myślę , ze jak komuś zależy i dupke chce śpiąc to da rade:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea jak masz doświadczenie to warto szukać :) ja to az sie boje co mnie potem czeka. Ehh w koncu w domu, jak mi tu dobrze! No i 27 tc :)) na razie wywalilam słodycze i takie oczywiste cukry proste ale dopoki nie pojde na wizytę to nie bede wydziwiac z tym jedzeniem.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • aiszza1 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi 3opakowania MASTODYNON po 120tabletek tanio odsprzedam zainteresowane pisac na [email protected]

aiszza1
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    ale mnie piękne kopniaki przywitały dziś z rana <3

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Tygrysku ja też nie wydziwiam jem na razie tak jak jadłam ;)
    Ona fajne uczucie nie. ? ;)
    My się dzisiaj wybieramy do Zoo ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko uczucie nieziemskie<3
    Czekam teraz na jakąś regularność w tym kopach :)

Wieki nie byłam w ZOO, co roku sobie obiecujemy, że podjedziemy i nigdy nie ma czasu.. Teraz pewnie dopiero jak Kruszyna będzie większa to będzie okazja :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno będą pojawiały się częściej. ;)
    No ja w Zoo będę drugi raz jakoś mnie tam nie ciągło ale mam siostrzenicę bo przyjechała z Irlandii więc biorę ja z mężem ;) O 8 rano już przybiegła do mnie do pokoju budzi mnie i mówi ciocia wstań do zoo jedziemy dzisiaj ;) cudeńko moje ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka a mnie rano obudził mój A :( wrrrr więc wstałam po 7 już mam dwa prania zrobione, obiad i posprzątaną kuchnie i sypialnie. teraz on sobie śpi :/ zaraz biore sie za sprzątanie łazienki i przesadzanie kwiatków :)

Zakręcona do najbliższego miasta w którym już zresztą kiedyś pracowałam mamy 65km. jeżdżą tam busy więc spoko. tylko o prace też ciężko. miałam niedawno propozycje pracy tam ale po odjęciu kosztów przejazdu zostałoby mi jakieś 1400zł na reke więc szkoda zachodu. na miejscu mam co prawda ciężką prace fizyczną ale nigdy nie schodze poniżej 1800zł na reke więc uważam że to nie są złe zarobki jak na kobiete w takiej małej mieścinie co mieszkam. ale nie mówie cały czas szukam czegoś lepszego i jakby tylko nadarzyła się okazja to chętnie prace zmienie ;)

Tygrysku nie martw się o to co potem będzie najważniejszy jest teraz Marcelek :) u mnie @ się rozkręca więc potem na spacerek pójde do apteki po CLO :/

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie mogę doczekać się brania clo... Ale boję się coraz bardziej hsg

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko widać, że siostrzenica chętna na wyjazd :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl na pewno wszystko będzie ok. ja pewnie 5 października pójde do gina akurat mam nocki więc dzień wolny bo u niego straszne kolejki są no i jak się wszystko dziś rozkręci to będzie akurat 11 dzień cyklu więc w sam raz na monit. spytam go może też o hsg bo daaawno to było choć ostatnio powiedział, że nie widzi powodów by robić więcej badań na razie. tylko podwoił CLO + inofolic i powiedział że jakby czasem nie pękły pęcherzyki (jeśli w ogóle będą) to w następnym cyklu zastrzyk. Misio też nabiera przekonania że pójdzie znów na badania. jest przeciwnikiem leków więc daję mu witaminki w postaci owoców i warzyw dobre i to.

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten promen to tez witaminy, to bardziej suplement diety niż lekarstwo a nawet nasze owoce nie są do końca zdrowe bo tez jest w nich chemia. podobno pomidory są bardzo dobre na plemniki :p. Mi się kiedyś o uszy obiło ze przed podawaniem clo należy zrobić właśnie droznosc jajowodow. Ja zobaczę jak po pierwszym opakowaniu clo będą wyglądać moje pecherzyki a najwyżej w drugim włączę inofem bo mam od jednej z dziewczyn z forum 30 zaszetek. Ale jak okaże się że mam nie drozne to zaś mi plany się pokrzyżuja... Z jednej strony się boje badania a z drugiej chciałbym żeby już było po i zeby się okazało ze jest ok

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie dotarłam do domu ;) Wycieczka do Zoo udana ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale się dziś laski narobilam , wręcz zapierdol totalny miałam
    Wysprzatalam cały dooom , calusienki ! Zakupy zrobiłam , poszlam do banku , ugotowalam obiad ( schabik , ziemniaczki i surówka z pora) , z psem spacer , pranie ... No masakrycznie się umeczylam aż odezwalo mi się podbrzusze , mały napiera się na kości biodrowe , masakra , bol podbrzusza momentami , kłucia ah końcówka" najlepsza" !
    Leże właśnie sobie w salonie , oglądam pierwsza miłość i popijam pyszna herbatke !
    A wam jak wieczór się rozpoczyna i jakie plany ?

Dea rozumiem , faktycznie finansowo w pracy najgorzej nie masz ale tak jak mówisz szukać powoli czegoś lepszego można: )

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ