STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea jak masz doświadczenie to warto szukać ja to az sie boje co mnie potem czeka. Ehh w koncu w domu, jak mi tu dobrze! No i 27 tc ) na razie wywalilam słodycze i takie oczywiste cukry proste ale dopoki nie pojde na wizytę to nie bede wydziwiac z tym jedzeniem.
-
Zostało mi 3opakowania MASTODYNON po 120tabletek tanio odsprzedam zainteresowane pisac na [email protected]aiszza1
-
Na pewno będą pojawiały się częściej.
No ja w Zoo będę drugi raz jakoś mnie tam nie ciągło ale mam siostrzenicę bo przyjechała z Irlandii więc biorę ja z mężem O 8 rano już przybiegła do mnie do pokoju budzi mnie i mówi ciocia wstań do zoo jedziemy dzisiaj cudeńko mojeGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka a mnie rano obudził mój A wrrrr więc wstałam po 7 już mam dwa prania zrobione, obiad i posprzątaną kuchnie i sypialnie. teraz on sobie śpi zaraz biore sie za sprzątanie łazienki i przesadzanie kwiatków
Zakręcona do najbliższego miasta w którym już zresztą kiedyś pracowałam mamy 65km. jeżdżą tam busy więc spoko. tylko o prace też ciężko. miałam niedawno propozycje pracy tam ale po odjęciu kosztów przejazdu zostałoby mi jakieś 1400zł na reke więc szkoda zachodu. na miejscu mam co prawda ciężką prace fizyczną ale nigdy nie schodze poniżej 1800zł na reke więc uważam że to nie są złe zarobki jak na kobiete w takiej małej mieścinie co mieszkam. ale nie mówie cały czas szukam czegoś lepszego i jakby tylko nadarzyła się okazja to chętnie prace zmienie
Tygrysku nie martw się o to co potem będzie najważniejszy jest teraz Marcelek u mnie @ się rozkręca więc potem na spacerek pójde do apteki po CLO -
Girl na pewno wszystko będzie ok. ja pewnie 5 października pójde do gina akurat mam nocki więc dzień wolny bo u niego straszne kolejki są no i jak się wszystko dziś rozkręci to będzie akurat 11 dzień cyklu więc w sam raz na monit. spytam go może też o hsg bo daaawno to było choć ostatnio powiedział, że nie widzi powodów by robić więcej badań na razie. tylko podwoił CLO + inofolic i powiedział że jakby czasem nie pękły pęcherzyki (jeśli w ogóle będą) to w następnym cyklu zastrzyk. Misio też nabiera przekonania że pójdzie znów na badania. jest przeciwnikiem leków więc daję mu witaminki w postaci owoców i warzyw dobre i to.
-
Ale ten promen to tez witaminy, to bardziej suplement diety niż lekarstwo a nawet nasze owoce nie są do końca zdrowe bo tez jest w nich chemia. podobno pomidory są bardzo dobre na plemniki :p. Mi się kiedyś o uszy obiło ze przed podawaniem clo należy zrobić właśnie droznosc jajowodow. Ja zobaczę jak po pierwszym opakowaniu clo będą wyglądać moje pecherzyki a najwyżej w drugim włączę inofem bo mam od jednej z dziewczyn z forum 30 zaszetek. Ale jak okaże się że mam nie drozne to zaś mi plany się pokrzyżuja... Z jednej strony się boje badania a z drugiej chciałbym żeby już było po i zeby się okazało ze jest ok
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ale się dziś laski narobilam , wręcz zapierdol totalny miałam
Wysprzatalam cały dooom , calusienki ! Zakupy zrobiłam , poszlam do banku , ugotowalam obiad ( schabik , ziemniaczki i surówka z pora) , z psem spacer , pranie ... No masakrycznie się umeczylam aż odezwalo mi się podbrzusze , mały napiera się na kości biodrowe , masakra , bol podbrzusza momentami , kłucia ah końcówka" najlepsza" !
Leże właśnie sobie w salonie , oglądam pierwsza miłość i popijam pyszna herbatke !
A wam jak wieczór się rozpoczyna i jakie plany ?
Dea rozumiem , faktycznie finansowo w pracy najgorzej nie masz ale tak jak mówisz szukać powoli czegoś lepszego można: )