STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Skurcze typowo przedporodowe mam , kilka dziennie .
Bola w chuj momentami a momentami mniej ale są nie przyjemne ... Dużo bólu okresowego mam przy stwardnieniu brzucha. Ostatnio miałam cały dzień raz co 13 minut , później co 8 a później co 3-4 minut ok pol h i przeszlo: D
Momentami wyprostować się nie można taki skurcz jest ,Twoje dużo się różnią jeszcze od moich , bedziesz je miała kochana po 30 tyg ouuu ale juz jesteś przygotowana twardniejaca macica plus przygotuj się na mocny okresowy bol i tak u mnie trwa 40s-1 m i przechodzi .
Bierz kochana nospe juz bierz , nie omijając nic organizm się przyzwyczaja i ładnie będzie pracował
Nooo , 10 tyg po mnie masz termin: DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 10:22
-
Mordeczka wrote:Dzień dobry.
Zakręcona teraz zleci raz dwa 27 dni jejku jak to zleciało.
Za 17 dni będzie z Nami mój D , chcialabym tyle wytrzymać i później mogę rodzic śmiało !
Jestem mega laski podekscytowana , ze to juz tak na prawdę a co dopiero w lutym chwalilam Wam się testem ciazowym ! i mega niespodziewanymi dwoma kreskami a juz wtedy robiąc test byłam 6t3 d w ciąży: D ahWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 10:53
-
Mordeczko no musi zaczekać , musi !
Tatuś byłby lekko zawiedziony , ze nie zdarzył na czas ale będziemy się oszczędzać bardzo zeby wytrzymać .
Nooo , malusienko , teraz to juz lada dzień mogę rodzic chociaż jeszcze 6 dni do donoszonej ciąży:)
Dobra koniec o mnie ! Co u Was laseczki -
no to by bylo akurat ;p, zakrecona, termin masz 22-23.10? byloby niezle gdyby mi sie od razu udalo jak ty sie wypakujesz ;p, bo mnie 1.11 przypada mniej wiecej 15 tc wiec moze wtedy juz bede po owu (wtedy bede miec tez pierwszy cykl z clo, a ze moje pecherzyki po samym dupku nie sa zle i widac dominujacy mimo ze wciaz za maly to zapowiada sie obiecujaco w koncu clo pomaga dojrzewac i przyspiesza ten proces). ech fajnie by bylo, o ile mam drozne jajowody...
p.s zakrecona, zebys mi wywrozyla to swoimi slowami to byloby superWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 11:38
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tygrysku to nie fajne sny
Girl nie zrozumiałaś mnie - mój nie bierze nic żadnych leków ani suplementów nic. on jest przeciwnikiem wszystkiego, dobrze że posłuchał lekarza to wmusiłam w niego magnez ale tylko rozpuszczalny do picia.
co tam porabiacie? ja sprzątam łazienke i robie kolejne pranie. poza tym smutno, nudno, deszcz pada... 5.10. wizyta u gina. -
nie no wtedy będzie brał tylko będzie musiał rozgniatać i jakoś połykać chodzi o to, że on jak weźmie jakąkolwiek tabletke to ma odruch wymiotny przepraszam za dosłowność tak ma po mamusi. trzeba gnieść i rozrabiać z wodą jak małemu dziecku dlatego on żadnych tabletek nie bierze nawet jak go coś boli no chyba że do ssania jak są to ok. a poza tym tak jak już nie raz pisałam ja wiem, że nie bede mieć dzieci i ciesze się że mam takiego faceta a nie innego. dziewczyna ode mnie z pracy nie mogła zajść w ciąże i ją facet zostawił bo powiedział że on chce dziecka a skoro ona mu nie da to da mu inna. i dziękuję że nie mam takiego palanta. ja mojego poznałam w maju i zaraz opowiedziałam mu wszystko o moich problemach bo nie chciałam żeby to kiedyś wyszło i on wtedy powiedział że mnie kocha taką jaka jestem i że razem przejdziemy przez życie niezależnie od tego czy się kiedyś uda zostać rodzicami czy nie.
-
to nie chodzi o to czy go matka uczyła tylko mają taki tik czy jak to zwał. ona też ostatnio chciała wziąść tabletkę przeciwbólową bo ją bolał kręgosłup i zwymiotowała. tak samo jak mój nie pójdzie do szpitala, nie lubi chemii typu proszki, płyny chodzi o zapach od razu wymiotuje.
ja tak jak w nicku 28 a mój 34