STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysiak no końcówka to rosnie pipus Mamusi ale i tak ma wagę taka średnia nie dużą raczej klucha nie będzie z niego hehe ale się okaże bo wiadomo to tylko USG: D
Uff , właśnie wrocilam od położnej , posluchalam nam cudownie każdego serduszka i pogadalam z nią i baju . Przyjechała do mnie położna z MP:) -
Tygrysku to za dużo tem ostatni ... tez widzę czeka Cie dieta cukrzycowa ciazowa .
Jeden wynik zły z trzech nawet odrobinę a juz cukrzyca coazowa , musicie się pilnować mocno z tym i kontrolować jedzenie bo maluchy zeby nie oberwaly od tej choroby .
Ale będzie dobrze !
Mordeczko to położna ze szpitala Tygryska hehe . Ja będę rodzic pod Lodzia jednak , nie w Łodzi:) -
tygrys73 wrote:Jeszcze u niego nie bylam z nimi ale po prostu na razie poczytam na necie i wprowadze dietę. Brak słodyczy mi wyjdzie na dobre ale jak ja zrezygnuje z sokow i owoców?? ( eh a te dwa pierwsze wyniki takie ladne
Laski ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , nie przytyjecie dużo w ciąży a będziecie zdrowe i dzieci tez .
Tygrysku pamietaj , ze owoce słodkie ... Jeść możesz grejpfruty , kiwi , cytryna ... Ale tez w maleńkich ilościach możecie jeść normalnie tylko kontrolować to paskami ale najlepiej porozmawiać z lekarzem ... On dużo lepiej podpowie niż My wszystkie tu na forum:) na pewno będzie super -
No a najlepsze jest kurwa to ze ja mam niedowage i jeszcze nie wiem kto mi będzie robil takie wymyslne obiady jak będę lezec. Mama moze przyjechac raz na tydzień z walowka i tyle. To jest ponad 70km
Dziewczyny ja juz mam tego wszystkiego dosyć..chyba juz nie ma gówna ciążowego ktore by mnie nie dotyczylo. -
Tygrysku dacie sobie rade ze wszystkim kochana , będzie ciężko ale jeszcze 14/15 tygodni i koniec męki . Wszystko będzie dobrze . Maluszek kopie zeby Ci powiedzieć ze Cie kocha i masz się nie martwić a On nie będzie juz Cie stresowal i grzecznie doczeka terminu:)