STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Ja nic takiego nie mam podczas wizyty w kibelku idzie jak z płatka taki zestaw sobie zamówiłaś. Girl będzie dobrze nic się nie bój.
Wgle w większości kobiety maja zaparcia przez progesteron duży w organizmie ale tez i przez uciskajace dziecko na jelita itp.
Oby Mordzia Cie to nie spotkało bo wiadomo nie wszystkie maja
Tygrysiak no kup kup , syrop bez recepty jest -
Ja w sumie nie robiłam sobie zdjęć. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie odbieram siostry zdjęcia to zaraz Wam wstawię z moim ryjkiem
To jestem ja z moim mężem i moją siostrzenicą z piątkowego wypadu do Zoo
tygrys73, ona., Dea28, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ją wolę mieć trzy zastrzyki w dupie niż jedno pobranie krwi. Jeden zastrzyk boli po innym miałam mrówki w kroczu - po sterydach :p ale w żyłę nienawidzę kłucia a wenflon to już w ogóle fuj. Ledwo wytrzymałam te 10 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:08
-
Jestem po, zastrzyk w pupe nawet nie bolal jakoś bardzo. Kontrast bolal jak wprowadzali ale to tylko chwilę. Nie było źle. Szybka diagnoza, prawy jajowod nie drozny ale lewy drozny i to mnie pocieszylo bo z lewego mam zawsze największe pecherzyki i ostatnio miałam dominujacy. Mają tylko sprawdzić jaki ten lewy jajowod jest, czy odpowiedniej długości itd. Ale opis będę miała koncem tygodnia gdzieś... Mam nadzieje ze będzie ok... Ze to tylko o kiepska owulacje chodzi bo inaczej się zalamie.... Mam nadzieje ze moj ginekolog jeszcze do mnie przyjdzie. Ale nawet zakładanie tego aparatu nie było takie straszne.
A i to nie prawda że boli jak jest niedrozny bo mnie nic nie bolałoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:09
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]