STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Noo u mnie jak doczekalby do terminu to sylwestrowy chłopak Zakrecona czyli te sterydy będą nadal działac?
Kochana lepiej zeby tak powoli to sie lepiej przygotujesz
35 =37 rozwojem płuc podobno według lekarzy e wiadomo ze niczym innym
No Ja to juz generalnie jestem ze wszystkim i na wszystko przygotowana ale wolalabym zeby z tydzień chociaż posiedział jeszcze , dwa np. -
Niech jeszcze trochę ci da moze ci sie jeszcze przypomni nie załatwiona sprawa.
No ja mam nadzieję ze juz tak zostanie ale wiecie ten moj strach moze zrozumieć tylko ta mamuska ktora tez byla postawiona przed takim ryzykiem ze moze zaraz zaczac rodzic a jest jeszcze grubo za wcześnie. I tak bede sobie odliczac..do 28 bo wtedy gwałtownie wzrastaja szanse przezycia, potem do 32 zeby to juz nie bylo skrajne wczesniactwo, potem do 34 bo kończy sie rozwój pluc i tak dalej..juz nigdy nie bede spokojna nawet jak mi lekarz powie ze jest ok..24 października mam wesele meza brata i maz świadkuje ale ja chyba nie pojde mimo ze to najblizsza rodzina..to będzie dopiero 31 tc jakby co.. -
tygrys73 wrote:Niech jeszcze trochę ci da moze ci sie jeszcze przypomni nie załatwiona sprawa.
No ja mam nadzieję ze juz tak zostanie ale wiecie ten moj strach moze zrozumieć tylko ta mamuska ktora tez byla postawiona przed takim ryzykiem ze moze zaraz zaczac rodzic a jest jeszcze grubo za wcześnie. I tak bede sobie odliczac..do 28 bo wtedy gwałtownie wzrastaja szanse przezycia, potem do 32 zeby to juz nie bylo skrajne wczesniactwo, potem do 34 bo kończy sie rozwój pluc i tak dalej..juz nigdy nie bede spokojna nawet jak mi lekarz powie ze jest ok..24 października mam wesele meza brata i maz świadkuje ale ja chyba nie pojde mimo ze to najblizsza rodzina..to będzie dopiero 31 tc jakby co..
Ja wierze , ze będzie wszystko super i Marcelek posiedzi w brzuszku jeszcze ho ho .. a wesele osobiście bym odpuscila , wiadome są przyczyny i skutki . Ludzie normalni Cie zrozumieja bo większość by postąpiła tak samo . -
Dea28 wrote:tak Asiula ruszyłam z Clo i to z podwójną dawką.jak sie teraz nie uda to wymusze na nim znów jakieś badania
Trzymam kciuki, aby Clo pomogłoDea28 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Zakrecona dziekuje za wsparcie ;* ja mam niewygody w nosie zniose wszystko i zasisne tylek az do terminu..wiadomo jest takie marzenie zeby na przykład pójść na spacer do lasu hehe ale przecież później sie z wózkiem nabiegam ) a ty nam przekazuj na bieżąco info o was;)
Girl dobrze zrobisz bo sie wyciszysz i wyluzujesz a to bardzo pomaga -
Tak, na dodatek moje jajowody są rozciągnięte a przynajmniej ten aktywny wiec może to też pomoże. Dziewczyny mówią ze plamia parę dni a ja tylko wczoraj do 17 albo i krocej a pozniej juz nic, ciekawe czym to idzie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl kochanie jeżeli uwazasz , ze tak będzie lepiej , ze Ci ulzy troszkę to tak zrób ! :*
Ja Ci zyczę powodzenia w każdym bądź razie i wierze w Twoje kabelki !
A co do plemienia to moja znajoma po zabiegu 2 h tylko plamila i potem wsio.
Tygrysku będę dawać wiadomosci na pewno:)
Jutro kolejne newsy bo kolejna wizyta hehe .
Wiem ze chcialabys normalnie funkcjonować ale no niestety , dla dobra synka musisz byc przywiązana z łóżkiem a później tak jak mówisz , spaxcekow będzie niezliczona ilość ! -
Mordeczko wczwsniej miałam co miesiąc a teraz jak byłam w 34t4 d na wizycie to następną za dwa tyg czyli jutro a następną pewnie tez za dwa lub tydzień , okaże się bo pod koniec bardzo te wizyty się zwiekszaja. Wolalabym co dwa bo kuzwa place za wizytę 120 zł ...
-
to ja place 150 plus to ze jezdze do Zakopanego, to wychodzi jakies 23 km, raz jade autem a raz autobusem ale wiadomo czym sie oplaca bardziej. Ale tam jest jedyny lekarz ktory nie faszeruje mnie nie wiadomo czym i ktory dziala... aa i jeszcze wczoraj nie napisalam, zas nadzerka wrocila... moze dam sobie spokoj liczac ze po porodzie zniknie? juz nie mam sily... moze trzeba bylo nie uprawiac seksu w tym cyklu w ktorym lekarz kazal sie wstrzymac do miesiaczki... ech juz sama nie wiem, a podobno podczas stosowania socogylu mozna sie kochac... bylam dzis w rossmanie i po drodze wstapilam do pepko... kupilam ten kocyk dzieciecy, ten z kapturkiem z misiem... ale juz naprawde ostatnia rzecz . Spotkalam jeszcze dziewczyne w ciazy ktora do mnie zagadala, ona ma chlopca tzn. w ciazy jeszcze jest. Pogadalysmy, na szczescie nie pytala sie czy znam plec i w ktorym miesiacu jestem....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No chyba już taka moja urodą że ciągle mmam infekcje mimo że z toalet publicznych praktycznie nie korzystamy i ogólnie tak dbam o te okolice..a niejedna dziwka za przeproszeniem ma zdrowsza cipke. Stopień czystości pochwy mi teraz wyszła trzecią grupa czyli lipa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:06