STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na dniach je sobie odświeżę (wypiorę) bo w końcu 5 lat nie były używane Później ułożę i włożę do szafek Nawet ceraty się znalazły nowe do pieluszek i jedna na łóżeczko Oooj tak bardzo miła i przyjemna robotaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Wiecie , ze ostatnio czytalam i dwie moje koleadki to potwierdziły , moja Mama tak samo , ze nadżerki nie powinno się wypalać przed ciąża , dopiero po ciąży jeżeli sama nie zniknie po porodzie . Mojej przyjaciółce zniknęła po porodzie a w ciąży miała .
Girl co do lekarza Ja dojezdzam 21 km:)
Wiecie co ?! Chyba powoli czop zaczyna mi odchodzić , dziś znalazłam na wkładce kropkę krwi jakby ktoś markerem zrobił plus śluz żółtawy taka kupka ... A później przy podtarciu taki typowy smark mi wyszedł mały ( jakby właśnie kawalatek czopa ) -
tygrys73 wrote:Zakręcona też sądze że to czop bo co innego? Ojjej aż się zestresowalam :p
Co do nadzerkiq absolutnie nic nie powinno się robić przed ciąża i ją jestem tego przykładem. Nagle przestała produkować śluz..
No możliwe ze się dzieje powoli ale mam nadzieje ze baaaaaaaaardzo powoli ! sama aż dziś się lekko zestresowalam ale juz spokojna jestem .
Cmi mnie co jakiś czas brzuch , sraczka męczy od trzech h ale myślę ZS to po wuzetce -
Hej Dziewczynki! Co u Was tak w skrócie, jak zdróweczka? Widzę Zakręcona, że jesteś coraz bliżej tego wyjątkowego dnia, trzymam za Ciebie kciuki! Oby poszło szybko i sprawnie Moje aktualne życie toczy się w około pieluch i karmienia i tak na okrągło Mały nie daje mi w nocy spać, bo marudzi, więc odsypiam w ciągu dnia, razem z nim Prawie na nic nie mam czasu, ale w końcu udało mi się dzisiaj pomalować odrosty i paznokcie u stóp Jutro idę na wizytę do gina, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez badania bo mam ich po dziurki w nosie na długi długi czas
Trzymajcie się ciepło i będę się odzywać w miarę możliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:44
ZakręconaOna, tygrys73, rah, Dea28, Asiula86, ona. lubią tę wiadomość