STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już powiesiłam wyszło półtora sznurka kurwa a to dopiero jedno pranie było Spinaczy mi nie starczy oby to pierwsze pranie zdążyło wyschnąć
No powiem ci że na dworze jest ciepło ale wiaterek wieję więc powinno szybko schnąćGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mi zas praca plany pokrzyzowala... w piatek ide na 10-22 wiec dopiero w poniedzialek odbiore wyniki, chyba ze moj gin powie zebym do niego w sobote podjechala to bede wtedy wiedziec bo mam wolne i on ma mi wziac w piatek opis.
Widzialam wpis zakrecOnej, nieciekawie ale moze to nic powaznego? no poza tym że ma mało wód... moze beda chciec wywolac porod albo cc. Nie wiem czy wytrzyma do terminuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 20:47
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jestem laski , jestem.
Widzę , ze juz podczytalyscie właśnie to nie muszę od nowa pisać .
Zła jestem na maksa lekarka mi powiedziała ze spokojnie jeszcze w dwupaku wrócę do domu ale wiecie jak to jest , teraz juz nie znam dnia ani godziny.
Płakać mi się chce bo jade do szpitala w którym zmarła moja babcia trzy tygodnie temu: ( zajebiscie ...
Dodatkowo mam juz leki nowe bo mam nadcisnienie ciazowe , na sam koniec siwe pojawiło ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:23