STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie właśnie to nadciśnienie najbardziej dziwi i ta tachykardia! Kurde no..Zakrecona polz sie i lez moze co? Warto jeszcze opoznic troche to wszystko. Chociaz kto wieczy ci cc nie zrobia bo i jedno i drugie jest wskazaniem do zakończenia z tego co wiem
-
Tygrysku no mówiła ze wrócę do domu w dwupaku jeszcze . Wiesz Ja sytuacje z cisnieniem dziwna mam teraz bo zawsze miałam ok .
Co do malej ilości wód to wiem wiem ze się nadaje do CC ale poniżej 5 , mam nadzieje ze się nie zmniejsza. Eh masakra nie wiem sama juz , zobaczymy co powiedzą.
Generalnie szczerze ??? Mam dość wsyztskiego i chcialabym z Oskarem wrócić juz do domu. W piątek mam ciążę donoszona juz -
tygrys73 wrote:No i miałaby stres z głowy..na pewno urodzisz zdrowego synka, nie martw się. Z dwojga złego lepiej że takie awarie masz teraz, a nie dużo wcześniej. Dzidzia jest już gotowa
Jestem właśnie w drodze do szpitala , jak uda mi sie internet dziabnac to odezwę się jak nie to napisze po weekendzie jakoś -
Właśnie, najważniejsze że wczesniakiem nie będzie. Chociaż dobrze jakbyś te dwa tygodnie jakoś wytrzymała chociaż bo teraz jeszcze się płocka wyksztalcaja tak żeby się przystosować do powietrza. Ja dzis zaczynam nowenne odmawiać...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Oskarek jest silny i da radę. Nawet jakby Zakręcona miała wrócić z nim do domu.
Ja nie dawno skończyłam robić zupkę pieczarkową zaraz pochowam pranie. I koniec na dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:26
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs