STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ona. wrote:Tylko, że tak to się chyba nie da zostać ginem.
No chyba, że prywatna praktyka i informacja na drzwiac "Pań po 80 nie przyjmujemy" -
Feeee , ryba ? To nie ryba , to jakaas packa z ryby zielona usmazona na starym oleju w pełnym cieście nalesnikowym ... Zjadlam kawałek i czuje się jak po mega tłustym zarciu chińskim surówka jedynie ok z ziemniaczkami z koperkiwm ( chociaż i do mich bym się doczepila no mega zbite aż twarde ze kroić można ubite pyrki) , zupa fatalna . No nie pojadlam a zbrzydzilo mnie bardziej ...
Nic prócz zupy nie słone: o wszystko zimne , nawet nie cieple ... Dobrze , ze na prawdę moja mama za dwie godziny będzie , chociaż normalne jedzenie mi przywiezie -
Ale Mordeczko powiem Ci , ze w szpitalu Pirogowa ( Tygrysek pewnie będzie wiedziec) dają przepyszne jedzenie , dosłownie przepyszne . Bez założenia , solidne , smaczne ... A tu to jakby z przymusu dawali jakieś ochlapy: (
A Mama to mi obiadku nie przynosi bo ciepły tez by nie był ... 40 km prawie ode mnie ten szpital od domu a Mama w pracy wiec za nim by dojechala
Mama przywiezie mi chlebek , maselko , szyneczke , serek jakis . Sałatki dwa rodzaje to przegryzienia , wodę i warzywka ( pomidorek , ogorek ) wiesz normalne domowe jedzonko i wiem ze zjem normalne śniadanie a nie Plaster szynki na 3 chlebki ... -
ja mojej teściowej to powiedziałam, że dają cztery chleby a dwa plasterki szynki, a ona się pyta ,,a dają masło"? ja mówię ,,no tak", a ona ,,no, to dwa z masłem, a dwie z szynką" uśmiałyśmy się
Dea28, ZakręconaOna lubią tę wiadomość