STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam internet laski !
Strasznie się cieszę bo umieralam z nudów dosłownie ...
A wiec pobrali dwa razy , krew zbadali palcyjnie , szyjka jednak się od wczoraj skróciła wiec chyba z nerw od wczoraj. Maja dac mi kroplowke na nawodnienie i jutro sprawdzić USG wód , jak będzie ok to jeszcze kontrola cisnienia i może do domu jak nie to nie wiadomo co dalej jeszcze .
Leże z bardzo milymi kobitkami:) oglądamy TV i o .
Co do jedzenia to komentować nie będę no ale cóż
Laski klucie w pochwie to nic takiego:) spokojnie -
A to nie z winy sieci Dea??
Zakręcona czyli jeszcze chcą małego podtrzymać. Zazdroszcze koleżanek ją zawsze trafiam na bumby zmanierowane.
Lozeczko złożone materiałowych elementów na razie nie wypakowujemy ale to wszystko takie śliczne!! Ta pościel do wózia z taką słodką falbanką i śpiworek taaaki duży i rożek MMM..wzięłam go i udawałam że Tule synka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:33
-
Właśnie była u mnie moja ginekolog która prowadzi mi ciążę i powiedziała ze juz od niedzieli jak cos mogę rodzic bo jutro mam ciążę donoszona
Leki ciągle mam brać bo ciśnienie w górnej granicy normy , jutro USG tych wód i powiedziała ze raczej po weekendzie dopiero wyjde , ze leki do końca ciąży na cisnienie mam brać i nie wolno na bóle mi nawet nospy wziąć zeby skurczy jakby były nie wyciszac .
Kochane uciekam spać , dobrej nocy -
Ja juz po badaniach , hemoglobina mi spadła bardzo bo z 13,6 na 11,2 wiec pewnie będą podawać jakieś żelazo ... Leki na cisnienie działają bo po lekach mam w normie wiec do końca ciąży zostało 20 dni i leków 20 dni .
AFI 10 dziś wyszło wiec chyba kuzwa zły pomiar wczesniej był , jednak wody zależą od ulozenia dziecka ...
Ogólnie na weekend mam zostać na obserwacji a po się okaże ale raczej wyjde jeszcze do domu:)