STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny wczoraj byłam na badaniach hormonalnych na sprawdzenie czy po schudnięciu moim takim dużym coś mi się poprawiło i w ogole i odebrałam wyniki badań : Badania i parametryWynikiWartości referencyjneLH4,9 mUI/ml1,5 - 8,0 f. folikularna I 2,0 - 8,0 f. folikularna II 0,2 - 6,5 f. lutealna 9,6 - 80 owulacja 0,8 - 33 menopauzaFSH6,0 mUI/ml2.8 - 11.3 f. folik. 3,0 - 14.4 f. folik (2-3 d.) 5.8 - 21.0 środek cyklu 1.2 - 9.0 f. lutealna 21.7 - 153.0 menopauza DHEA-S184,9 µg/dl148,0 — 407,0 Wolny testosteron0,0084 nmol/l0,003 — 0,037
Co o tym sądzicie ??? -
Mordeczka wrote:Hej mam już wyniki
TSH 1.0555 µIU/ml - normy 0.3500-4.9400
T3 3.22 pg/ml - normy 1.71-3.71
T4 1.12 ng/dl - normy 0.70-1.48
Co o tym sądzicie? -
Mordeczka dziwne trochę t3 i t4 przy takim ładnym tsh. Faktycznie lepiej skonsultować. A co z tymi wynikami męża? DowiedZiałaś się jak je zinterpretować?
Agniesja ćwiczyć możesz tak od 5 miesiąca, im wcześniej tym lepiej.agniesja lubi tę wiadomość
-
Mordeczka, TSH masz wzorcowe jeśli chodzi o starania, a co do reszty bym się skonsultowała z lekarzem. Ja od poniedziałku jestem zawalona robotą, ale chociaż zajęcia po pracy zorganizowałam sobie fajnie.Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A co do ćwiczeń ... to ja kochane już zaczęłam przygotowania do zadomowienia się fasolki hehehe. W końcu mój organizm będzie jej domkiem prze 9 miesięcyInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dzień Dobry Herbatka + Dzień Dobry Tvn w tv i rozpoczynamy dzień
Na dworzu pochmurno ale mam nadzieje , ze poprawi się .
Mordeczko no musisz musisz odwiedzić lekarza i się skonsultować
Lenka@ Ja właśnie zaczęłam ćwiczyć od wczoraj sobie w domu włączam na YouTube treningi z Mel B i zasuwam a na siłownie idę od połowy lutego bo tak wracam do UK , aktualnie jestem w Polsce w odwiedzinach i nie opłaca mi się karnetu kupować więc zadowolę się domowymi ćwiczeniami Dziś będę już " zapalac " swoje zakwasy z wczoraj mój misiek mówi , ze to najlepszy sposób na to by efekty były , muszę się słuchać go w końcu jest z zawodu trenerem fitnessu się mi trafił pomocnik hihi .
A co do badań hormonalnych robiłam je w 5 dc Lekarka mi powiedziała 4-5 dc wiec zrobiłam w 5 bo 4 to mi niedziela wypadła a labo zamknięte było zrozumiałe . Miłego dnia rybki. -
tygrys73 wrote:Zakręcona mój też trenuje, bo jest żołnierzem i niedługo się nie zmieści w futrynę, ale to fajnie, że mamy facetów, ktrórzy o siebie dbają A ja dziś 23 urodziny, miały być już z fasolką, a za 2 dni powinnam zacząć nowy cykl..Jak smutno
-
Dzień dobry U mnie super pogoda bo pada śnieg kocham to .
Kończe popijać herbatke zielona i lece sie kąpać i szykować bo na 12 do pracy , jeszcze zupke wstawie
Dziś sniło mi się słuchajcie , ze siedziałam sobie na kompie i sprawdzałam wyniki bety i była pozytywna , wpisywałam na Ovu , ze jestem w ciąży i przeszłam na fioletową strone mocy hehe , strasznie mi sie buzia cieszyła
Miłego dnia