STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
plamienie to jeszcze nie @ A wiesz różnie to bywa
ja w tym cyklu miałam lekkie krwawienie i 3 dni gdzie z reguły mam średnie i obfite i tak 3-4 dni No niestety się nie zobaczymykasiulek1201 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tak tylko sie w ogole martwie ze mam te plamienia a moja lekarka to lekcewazy. Morde zka moj maz kiedys zazartowal ze mi zostawi probke materiału
Bo tez teraz wyjedzie poligon mam nadzieje ze po owu. Eh nie dosc ze organizmy nam szwankuja to jeszcze dochodza problemy logistyczne Mordeczko.kasiulek1201 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki...ale miałam męczący tydzień w pracy sajgon...a jeszcze teraz wróciliśmy z długiej podróży od rodziców. W czwartek idę robić betę, jak kazał lekarz. Choć jestem pewna , że nici bo nic nie czuję...kasiulek1201 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Co słychać u Ciebie Mordeczka? Czytałam, że u Ciebie będzie ciężko z dniami płodnymi...:*
Pamiętaj, że plemniczki - dziewczynki są bardziej wytrzymałe
kasiulek1201 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja jakoś tak "zluzowałam porty" w tym cyklu...
Nie czytam artykułów, nie śledzę każdego pobolewania brzucha...chyba już na prawdę odpuściłam...
Może dlatego, że wiem, że kiedyś tak czy inaczej fasolka się pojawi... :*
Tygrys...niezły pomysł z tym założeniem tematu
kasiulek1201 lubi tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Co słychać u Ciebie Mordeczka? Czytałam, że u Ciebie będzie ciężko z dniami płodnymi...:*
Pamiętaj, że plemniczki - dziewczynki są bardziej wytrzymałeGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:A mi tak jakoś smutno
Siedzę przy lapku i ryczę jak bóbr ;( Może to już dlatego że tracę pomału nadzieję brak mi już sił na to wszystko
Czemu kochana ?
Nie płacz, proszę...bo mnie też jest smutno z tego powodu :*
Uda się Mordeczka, zobaczysz...czasem w najmniej oczekiwanym momencie zdarzają się cuda :* :*
Przytulam Cię ogroooomnie :*
Przepraszam w ogóle, że tak późno zawszę wchodzę na forum...ale ostatnio sporo pracuję i zanim się zregeneruję to trochę mija czasu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 22:10
-
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73 (28.01)
Asiula86 (23.01)
Buziulka (10.01)
Mordeczka (31.01)
Lenka@ (17.01)
polska_dziewczyna (09.01)
bosa (24.01)
moka89 (13.01)
Iwonaa11
futuremama
rah (23.01)
agniesja (22.01)
Another (18.01)
inezka (29.01)
Truskaffeczka (20.01)
ZakręconaOna (08.01)
kwiatuszek789 (10.01)
aneta91 (28.01)
m0nik4a89 (24.01)
JennyXS (24.01)
alexandra (20.01)
Paula_21 (14.01)
ppaulina (07.01)
Kasia *
Anka83 (23.01)
Ags99 (12.01)
kasiulek1201 (12.01)
-
Mój bierze Androvit Plus.Na początku marca idę do Gina (13.03) Mój też pójdzie zrobić powtórne badania zobaczymy czy coś się poprawiło u niego jak nie to pójdzie do androloga ale w Poznaniu tylko przyjmują prywatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 10:38
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs