STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku, spóźnione ale ogromnie szczere życzenia urodzinowe :*
Wszystkiego co najlepsze..głowa do góry :*
anet91...ja doszłam do wniosku, że zluzowanie wiele robi...
Nawet seks wrócił taki jak przed staraniami.
Już zapomniałam jak bardzo kocham mojego męża i jak bardzo sprawia mi przyjemność przebywanie z nim...
Także dziewczynki, luzujemy
aneta91, moka89 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już odpuściłam całkowicie , stwierdziłam na samym poczatku roku , ze nowy mój rok zaczne na luzie bez stresów , nie bede ciągle patrzeć bo owulacja to się nie napije , bo po owulacji tez sie nie napije np. bo mogło coś pyknąć ... to już jest popadanie w paranoje ... Ja odpuściłam sobie styczniowy cykl odpuściłam , poleciałam do Polski do rodziny w odwiedziny ... kolejne starania od lutego końca , owszem starać się bedziemy ale z seksu przede wszystkim bedziemy czerpać przyjemność a nie mechanicznie bo dziecko ! Przyjdzie i na nas pora w końcu i my zostaniemy rodzicami !
aneta91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej hej! Na początku wszystkim tym co miały i w najbliższych dniach będą miały urodzinki życzę wszystkiego co najpiękniejsze!
Widzę, że luzujecie.. to dobrze, bardzo dobrze! Wszystko siedzi w głowie.
Chociaż jak poszłam do mojego doktorka i powiedziałam, że staraliśmy się 4 miesiące to mnie wyśmiał i powiedział, że się dobrze bawiliśmy, a nie staraliśmy ;P
Jeszcze tydzień i wizytujemy, mam nadzieję, że mój pęcherzyk się wypełnił małym dzidziolem. Jakaś taka jestem na wpół w ciąży przez to, że na pierwszej wizycie był sam pęcherzyk, ale cóż, będę cierpliwa.
Miłego dnia dziewczynki!Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane :*
Byłam wczoraj u ginekologa i generalnie wczoraj był 9 dc i Ona powiedziała , ze nie ma żadnego dominującego pęcherzyka i brak owulacji jest i będzie ... Kazała zrobic badanie nasienia mnie jeszcze rezerwe jajnikową i w kwietniu na poczatku przyjsc jak bedziemy w polsce , chcemy mozemy clo brac ale nie musimy do tego kwietnia .Zalezy ode mnie ... wczoraj miałam straszny dzień , ból mega głowy plus chujowa wiadomosc od lekarza zjebała mi cały wieczór ... płakałam do mojego faceta jak dziecko ;( poszłam spać a dziś mam mega dobry humor !! Nie ma co się stresować na zapas , zrobimy badania , jednak wezme clo postaramy sie jak nie wyjdzie to trudno i bedziemy z lekarzem myslec co dalej . Dziś z przyjaciółkami robimy sobie wypad na imprezke i odstresuje sie troszke -
Aneta91 widzę, że tak jak ja wychodziłaś chyba za mąż 8 czerwca 2013 r.
i jesteś prawdopodobnie z mojego rocznika - 91
Dziewczyny wszystkim, tym którym się udało - GRATULACJE!!! :*
A do reszty - WALCZYMY DALEJ!kasiulek1201, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Walczymy choć na OF teraz tylko wchodzę uzupełniać wykres i lukam czy są jakieś nowe wpisy na naszym wątku ale widać nic się nie dzieje
U mnie chyba luty pójdzie na straty od tego tygodnia zaczynają się dni płodne a mój luby ma nockikasiulek1201 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Moka utworzylam temat ,,denerwuje mnie ten ekspert" i sporo dziewczyn poparlo moje zdanie. Ja dzis zakreslam trzecie serduszko..eh ;( mordeczka dzialajcie w kazdej wolnej chwili dnia a nawet w podrozach samochodem;))
Lenka@, kasiulek1201, alexandra lubią tę wiadomość
-
Tygrysku będzie dobrze :*
Niestety ale mamy czas na serduszkowanie (niedziela,poniedziałek,wtorek i środa )
reszta tygodnia najbardziej płodnego i przypuszczalnej owulacji On będzie jeździć na nockę a ja z pracy więc będziemy się mijaćkasiulek1201 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs