STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ciężka nazwa Ja pierwsze opakowanie sama kupiłam mężowi a gdy mu się skończyły to już sam kupił następne gdzie jest typem zapominalskiego Ale bierze regularnie wieczorami przed położeniem się spać
A co tam u CiebieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
A u mnie laseczki...nadal cisza przed burzą.
Dziś zrobiłam test...bo jak to stwierdziłam "walał się w szufladzie" i korcił.
Niestety negatyw
Nie wiem czego oczekiwałam...w czwartek idę robić betę, bo małpy dalej brak.
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka a kiedy powinnaś dostać @ ?
u mnie testy owulacyjne negatywne a przed wczoraj były 2 kreski a dzisiaj tylko 1 jutro już nie ma sensu robić bo mój luby na nockę już idzie:/ Dzisiaj ostatni dzień w płodne bo do końca tygodnia już nic nie będzieGabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczka, trzeba wierzyć do końca. Pamiętaj, powtarzam...dziewczynki - plemniczki są na prawdę niezłe i potrafią przeżyć bardzo długo w dobrym środowisku
A co do mnie...w niedziele wzięłam ostatnią dawkę dupka. Po odstawieniu małpa powinna przyjść max 2-3 dni po. Czyli czekam na jutro...bo jutro będzie trzeci dzień.
Zobaczymy...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Nie będzie m@łpiszona trzymam kciuki to jeżeli jutro nie będzie lecisz na betę?
Mnie w tym cyklu pobolewają cycochy jeszcze tak nie miałam śluz też cały czas kremowy już sama nie wiem...
Mordeczka...kremowy śluz po owu i bolące piersi to bardzo dobry znak
Ja betę robię w czwartek, jeśli małpiszon się nie zjawi...To wyczekiwanie jest najgorsze...
-
No to czekanie to jest masakra czekasz z pozytywnym nastawieniem a później rozczarowanie:/
A owulacji to jeszcze nie miałam to zdjęcie testu owulacyjnego co dodałam na poprzednich stronach bylo negatywne dzisiaj też, od zakończenia @ mam taki śluz jajniki mnie kują ale tak jak w dni płodne aaah już sama nie wiem co mam o tym myśleć... Może zrobie test tego 18.02 ale ale nie liczę na pozytywny wynik:)Gabrysia 5.02.2016 ❤
Kremowy śluz i bolące cycuchy po owulacji to normalny objaw kochane Lenka@ po duphastonie można nawet czekać na @ do 10 dni także idź na bete tak jak mówisz by jakby coś szybko brać dupka dalej bo takie odstawienie na dłuzej niz ze 2 dni nie jest dobre gdyby ciąża była faktycznie . Czekaj cierpiliwie a Ja mocno trzymam kciuki , Mordeczko kochanie u mnie w sumie nic nowego , dom , praca , dom ... teraz jestem w PL u rodzinki w odwiedziny , wracam 10 d UK tam do siebie . Jutro lece rano na pobieranie krwi i oddać mocz na badania kontrolne plus do tego jade do labo zrobić sobie badanie AMH - rezerwe jajnikową bo mi ginekolog zleciła jak bede znów w PL ale stwierdziłam z narzeczonym , ze pójde juz teraz jak jestem i mam okazje , boje sie okropnie .. a tu tydzien jeszcze na wynik sie czeka ;-/ juz wroce do UK jak wynik bedzie masakra jakas , stres przez tydzien mega bedzie . od 16 dc biore luteinke na wywołanie @ bo my ten miesiac bez starań ... wróce to zaczynamy starania z podwójną dawką Clo i zobaczymy co bedzie dalej , 3 cykle z clo mi zostały a pozniej juz sama nie wiem ...;-/
-
Ja jeszcze chyba nie miałam owulki nawet mnie jajniki nie bolą na owulacje testy też nie wskazują na to żeby była.
Dzisiaj kilkakrotnie zakuł mnie brzuch po prawej i po lewej stronie nie nakręcam się choć jest to dla mnie trochę dziwne jeszcze tak nie miałam...
A co tam u Was kochane ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
ZakręconaOna, ja swój progesteron mam ładny (zawsze w szczycie koło 30), a dupka zalecił mi lekarz jako wspomaganie ewentualnego zagnieżdżania. Co do niebezpieczeństwa po odstawieniu to są dwie szkoły...mój powiedział, że z moim progesteron jest wszystko ok, więc nie ma potrzeby go brać dalej
Dziś jest 3 dzień po odstawieniu dupka i małpy nadal brak. Cycuchy mnie strasznie bolą...jutro beta...niby co ma być to będzie, ale boję się strasznie
Mordeczka...a zatestuj, ot tak Co Ty na to ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:54
-
Mordeczka wrote:Mówisz o ciążowym?
To zrobie rano mam jakiś w szafie to rano go osikam hihi
Tak, mówię o ciążowym...
Zatestuj tak z "głupa", przynajmniej będziesz miała pewność
Moja znajoma miała okres (ciut lżejszy) a okazało się, że była w ciąży...
-
Mordeczka...i jak już jest po okresie to nie musi być z porannego moczu
Ale nie podpuszczam
Ale mam stresa przed jutrem...niby jestem pewna, że beta nie wyjdzie pozytywna...ale jakoś taka maluteńka nadzieja się we mnie tli...