STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Aaa i Mordeczko co do Twojego komentarza pod moim wykresem, to fioletowa mnie nie pochłonęła. Dziewczyny tam za bardzo świrowały i za duzo tam złych emocji
Lenka - walcz dalej kochana!;* ściskam!
Moka, przesyłaj jak najwięcej wirusków kochana :*Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:To może zacznę od jutra choć to jest połowa cyklu ale co tam
Zacznij :*
Przynajmniej będziesz już miała porównanie do przyszłego cyklu
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
moka89 wrote:Aaa i Mordeczko co do Twojego komentarza pod moim wykresem, to fioletowa mnie nie pochłonęła. Dziewczyny tam za bardzo świrowały i za duzo tam złych emocji
Lenka - walcz dalej kochana!;* ściskam!
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
[email protected] wrote:Zacznij :*
Przynajmniej będziesz już miała porównanie do przyszłego cyklu
Widziałaś mój post odnośnie Rah ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczka, wiedziałam o fasolce Rah01.02. weszłam na jej wykres
Sama się pochwali, zobaczysz
Moka, ile kobiet, tyle problemów...
Teraz to Ty masz się cieszyć a nie stresować czyimiś problemami
Ale Ci fajnie...
Ja dziś mam fazę typu: "czy kiedykolwiek się uda...?"
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
moka89 wrote:Po co stresować się czyimś problemami?;/ Najpierw narzekają, że wymiotują, pozniej ze wszystko im przeszło wiec pewnie z dzieckiem cos jest nie tak, i tak w koło Macieju
No to trochę dziwnie ;/ Jak mi się uda zajść to tam nie będę wchodzić zostanę tutaj[email protected], moka89 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
[email protected] wrote:Mordeczka, wiedziałam o fasolce Rah
01.02. weszłam na jej wykres
Sama się pochwali, zobaczysz
Moka, ile kobiet, tyle problemów...
Teraz to Ty masz się cieszyć a nie stresować czyimiś problemami
Ale Ci fajnie...
Ja dziś mam fazę typu: "czy kiedykolwiek się uda...?"Gabrysia 5.02.2016 ❤
Ja tylko raz byłam na fioletowej strony.
Ot tak, chciałam zobaczyć jak jest i co dziewczyny piszą...
I przeraziło mnie, że każda jest specjalistą w tej dziedzinie...
-
Juz rzygam nauka;p ale zaraz koniec sesji..oby. bede odliczac dni do 15 bo mezus jedzie na poligon.obym zdazyla miec owulke. Wychodzi ze moze byc tak na styk :p a ty zaczelas mierzyc tempke? Polecam , mnie to duzo daje. Zwlaszcza ze kiepsko u mnie ze sluzem. Sorki ze pisze bez znakow ale z komorki.
-
Mordeczko nie będzie ona wiarygodna poniewaz temperatura musi być mierzona o jednej porze , a jak Ty jeden tydzien mierzysz tak a drugi tak to jak ma być wiarygodne . Niestety . Moze to lepiej dla ciebie , mnie stresu ...
Dziewczyny Ja byłam też na fioletowej strone jakiś czas jak się udało we wrześniu i zgodze sie z Wami , kazda tam tak panikuje , ze az zle działa to na kobiete w ciazy ! stresuje sie , sama doszukuje u siebie zaraz jakiś problemów i o ... -
Ciociunie, nasze szczęście ma 16,8 mm, pięknie mu bije serduszko (nie słyszeliśmy ale było widać) i jest juz złączonych pepowiną ze swoją mamusia
Uspokoiłam się
bardzo się cieszę
)))
Edit wg usg 8w1dWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:58
Mordeczka, [email protected] lubią tę wiadomość