STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ja cały czas Was czytam i jestem na bieżąco i mocno kciuki trzymam za Was wszystkie ale ja miałam ostatnio gorszy czas najpierw mir się @ spoznila i narobilam sobie nadzieji a potem standardowo rozczarowanie potem clo na mnie przestało działać żaden pęcherzyk nie urósł wiec kolejny cykl stracony miałam zrobione hsg i teraz czekam na kolejną @ i zaczynam przygodę z lametta
A na dodatek w pracy atmosfera coraz gorsza najchętniej bym ją zmieniła albo rzuciła im l4 -
m0nik4a89...widze kochana, że z pracą masz podobnie...
Też nie mogę się doczekać kiedy fasolinka do mnie przyjdzie...żeby zrobić sobie dłuższe wolne...
Przewartościowałam się całkowicie :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Jak widzę nie tylko mi się odechciewa chodzić do pracy. Też mam nadzieję że w końcu zajdę w ciąże i będę mogła sobie odpocząć o niej...
Test negatywny tak jak myślałam
Śniło mi się dzisiaj że robiłam test i od razu były dwie kreski fajnie by było w końcu je zobaczyć
Lenka byłaś na necie ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jestem dziewczynki jestem! Podczytuję ostatnio tylko, bo tak jak już wspominałam jestem w zawieszeniu na wpół w ciąży :p Jutro wizytuję, więc mam nadzieję, że usłyszę pozytywne wieści. Póki co nic mi nie dolega poza bolącym od czasu do czasu brzuszkiem, no i chyba rośnie - w koncu apetyt dopisuje i mam zero mdłości i spotkań z porcelaną (to chyba zasługa mojej mamy - ona podobno wymiotowała tylko raz i to z przejedzenia ;p)
Trzymam za Was kciuki dziewczynki, cały czas!
Lenka jak beta? -
Działamy dalej
A ja dzisiaj kupiłam sobie termometr nie wiem czy go będę używać może ze względu na moją zmianową pracę. Ale jak dobrze pamiętam gdy miałam na naukach przedmałżeńskich spotkanie z panią z poradni małżeńskiej mówiła że jeżeli kobieta ma pracę zmianową to może mierzyć temperaturę i odstęp czasu może być do 4 godzin.
Czyli jeżeli chodzę na rano mierzę tempke po przebudzeniu a gdy jestem na nockach to po 4 godzinach ciągłego snu mam mierzyć. Tylko czy wtedy będzie to wiarygodne?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka, spróbuj jeden miesiąc zrobić testu.
Sama zobaczysz, czy masz skoki temperatur i jak one wyglądają :*
Ja dzięki wykresom dowiedziałam się, jak długą fazę lutealną mam.
Ogólnie wykres jet bardzo przydatny!
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
moka89 wrote:Aaa i Mordeczko co do Twojego komentarza pod moim wykresem, to fioletowa mnie nie pochłonęła. Dziewczyny tam za bardzo świrowały i za duzo tam złych emocji
Lenka - walcz dalej kochana!;* ściskam!
Moka, przesyłaj jak najwięcej wirusków kochana :*Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:To może zacznę od jutra choć to jest połowa cyklu ale co tam
Zacznij :*
Przynajmniej będziesz już miała porównanie do przyszłego cyklu
-
moka89 wrote:Aaa i Mordeczko co do Twojego komentarza pod moim wykresem, to fioletowa mnie nie pochłonęła. Dziewczyny tam za bardzo świrowały i za duzo tam złych emocji
Lenka - walcz dalej kochana!;* ściskam!
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs