STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
polska_dziewczyna - ojj jak słodko ) Świetny pomysł z tym zachowaniem wykresu na pamiątkę. Na pewno jeśli dowiem się o tym, że jestem w ciąży stworzę dla swojego maluszka taką skrzyneczkę na różne pamiątki
A jak córeczka? Pewnie już pomału dokazuje co?polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Ovu wyznaczaj owulację w końcu! eh co za szary, smutny dzień, byłam wczoraj u szwagra i szwagierki i ich bobasa..I jak tu nie zazdrościć?..Pod powiekami tylko łzy czuję i taka bezsilność, że u mnie w brzuszku pustka
Mam dokładnie tak samo jak Ty..
Czasami trudno powstrzymać łzy ale co zrobić...
Ja nie mogę powstrzymać łez kiedy czuję że już się udało i nagle pokazuje się @ to jest przykreLenka@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
rah wrote:Cześć Lenka! Czemu mnie jeszcze tutaj nie zaprosiłaś? ;p NO! No!
Witam wszystkie styczniowce!
Rah, kochana...tak po cichu liczyłam, że do nas dołączysz :*
Cieszę się bardzo !
Jak kochana się czujesz? Już lepiej? :*
Dziewczynki, z ta owulką u mnie to jest tak...że po tylu miesiącach nieudanych prób jestem w stanie oszacować do jednego - max dwóch dni
To się nazywa mechanizm
U mnie dobra nowina...moje wymazy wszystkie ok, nie mam się czym martwić, ehhh kamień z serca.
Teraz spokojnie czekam na wizytę 17-tego grudnia :*
rah, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
polska_dziewczyna wrote:Lenka…
ten twój wpis to styczniowa lista tak?:)bardzo fajny pomysł?…. Rok czasu starań … wytrwałość popłaca
Ta lista kochana, to lista dziewczyn urodzonych w styczniu.
Mam nadzieję, że już niebawem przy każdej postawimy piękne serducho, jako znak zafasolkowania
Jeśli chcecie, mogę również dorzucić teminy kiedy chcecie testować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:45
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
W STYCZNIU (czepku) URODZONE: !!!
tygrys73
Asiula86
Buziulka
Mordeczka
Lenka@
polska_dziewczyna
bosa
moka89
Iwonaa11
futuremama
rah
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Teraz już wiem dziewczyny, że stres był niepotrzebny.
Teraz tylko wizyta...i rozmowa z lekarzem o badaniu drożności.
Dzięki za wsparcie! :*
Troszkę się boję tego HSG, ale dla fasolki zrobię wszystko
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Dawaj po kolei ja 23 stycznia ;p
Po kolei zgodnie z datą urodzenia ?
Ja szczęśliwa 17
To dawajcie dziewczynki daty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 19:01
rah lubi tę wiadomość
-
moka89 wrote:szczęśliwa 17? to co powiecie na 13 piątek?
Mordeczka ma rację, to był najpiękniejszy dzień dla Twoich rodziców.
A Ty tylko potwierdzasz, że 13-tego w piątek, nie jest pechowy
Mordeczka lubi tę wiadomość