STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea kurcze ale przecież nie ma krwi ani nic takiego przy usg a cieszyć się ciąża wspólnie to coś cudownego . Mój D ogolnie brzydliwy nie jest jeśli chodzi o krew ale brzydzilo go mega łożysko , pepowina przed porodem a przy porodzie nawet ja przeciął , nie ruszyło go nic to był nasz WSPÓLNY najszczesliwszy dzień a Ja sobie nie wyobram porodu bez niego , to jest największe wsparcie jakie mężczyzna może koobiecie okazać . Oby zmienił zdanie
-
U mnie mąż przy porodzie chciał być już nawet kupił fartuch ale jak się okazało że będzie cc to był bardzo zawiedziony ale był w szpitalu cały czas i się popłakał jak usłyszał płacz Gabi
Dea najważniejsze żeby były bąble zdrowe życzę Ci parki !
U mnie 72 dni po porodzie przywitała mnie @Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Aniu mnie laktacja ruszyła w trzeciej dobie po porodzie dopiero takto ciągle przystawialam do piersi Oskarka . Dwa razy dostał u mnie w ciągu trzech dni po 20 ml mleczka a na drugi dzień 60 a w trzecim już zalałam sie mlekiem tylko Ja przystawialam malego dzień noc ciągle . Oby ruszyła niedługo.
-
Anka super gratulacje kawał chłopa! Laktacja ba pewno ruszy kazdy ma na początku problemy ważne zeby sie nie poddac.
Moj maz tez byl przy porodzie balabym sie bez niego. Ob nawet mi udzielal rad jak mam przeć. No ale to zolnierz wiec wrazliwosc zerowa -
Nie rozumiem Ania tego że na poczatku dawał mleko modyfikowane , kochana przystawiaj i nie poddawaj się wiadomo jeżeli chcesz karmić . Generalnie dziecku leci jak ciągnie ale siarka w pierwszych dniach a później dopiero mleczko . Mały jak sie nie dopominal to najwidoczniej wystarczy takim dzieciom dużo nie trzeba wiadomo