STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea no wiadomo , ze nie to chociaż może go namowisz żeby był z Tobą do cZasu parcia a później wyjdzie jak brzydliwy bo ten okres do parcia i wyjścia dziecka jest właśnie najgorszy .
Aniu dałam tak , dwa razy ... raz 20 ml raz 60 ml i koniec , resztę przystawialam . W szpitalu mieli gotowe mleka małe takie buteleczki enfamilu -
Dea właśnie a to pewne , ze będzie cesarka ? Rozumiem no jak cesarka to samo mówi przez sie.
Anka probujcie pewnie
Co do wagi to większości dzieci troszeczkę spada , mojemu małemu akurat meeeeega mało spadło z 3800 jak sie urodził to że szpitala wyszedł 3770 a w 6 tyg ważył już 6,6 taka śmietanka haha -
Mordeczko mój od 19:30 spi wyjątkowo dziś tak wcześnie więc ciekawa jestem do której tak
Ciśnienie owszem, jest przecież brane pod uwagę cesarki wiaodmo tak jak u mnie tez bylo i u Ciebie mordeczko chyba nie ? Ale nie raczej stabowcza cesarka chyba ze przy blizniakach jest inaczej , twgo juz nie wiem niech Dea powie -
UU Zakręcona to mega mały spadek Marcel urodzeniowo 3430, a wychodząc 3080 ! wyrzuty ze zła matka jestem miałam ale zaparłam się i chcialam karmić sama i już
Dea szczerze to ja sobie nie wypbrazam bliźniaków naturalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 22:09
-
Tygrysku a Ja np. Wyobrażam i jakbym miała bliźniaki i możliwość rodzenia sn to bardzo bym chciała . Przecież skurcze te same dla dwójki dzieci , raptem parcie podwojne a mnie nie bolało już na koniec jak parlam i maly wyszedł
Matko a kto Ci wyrzuty robił ze zla jesteś zamiast chwalić za wytrwałość ? -
A patrz źle przeczytałam , faktycznie ...
A co do cesarki Mordecsko to.Tak Ja wiem ale mówię ogólnie o ciśnieniu ze ti już zagrożenie jest i podpinaja prawdopodobieństwo cesarki ale nie ze mus mnie po to obserwować chcieli żeby zobaczyć co i jak , jaki.poród będzie dobry ale obyło się.bez cięcia . -
Wiem wiem rozumiem kochana
Wiadomo przy nadciśnieniu ciążowym lepiej dmuchać na zimne
Anka dzisiaj pewnie do domku ?
Gabi,chyba pobiła swój rekord w spaniu zasnęła o 21 spała do 6:30 i usypia na nowo
Miłego dnia.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko to złote dziecko masz co tyle śpi.
Mi gin mówił że rzadko kiedy bliźniaki są ułożone dobrze do naturalnego porodu. Przeważnie jedno dobrze a drugie źle. Teraz mam ciśnienie ok ale przed ciążą dwa lata brałam leki. Zobaczymy co ma być to będzie. Zapytam gina w środe na wizycie -
Ale macie kochane te dzieciaki My dzisiaj wróciliśmy do domu Narazie szału można dostać, Julka cały czas przytulala by i całował małego, mnie boli wszystko że masakra...A z pokarmem teraz odwrotnie, pokarm mam, piersi mnie bolą, a mały nie chce pić Ostatni raz karmiła się o 15 i cały czas najchętniej by spał Nie wiem co mam robić...